Green Neighbour
//Det sker

1/2 pris hos Green Neighbour

Af Jan L. Pedersen

Ja, du læste rigtigt. Det er et tilbud, der vil noget. Men det gælder kun for studerende. Det er der flere grunde til. Den ene er, at ejeren af Green Neighbour, Henrik Bjerke, gerne vil vise, at de salater, de laver i hans forretning, smager ligeså godt som burgere og pizza. Den anden ting handler om folkesundhed. Det er, måske, et populistisk begreb. Men ikke desto mindre mere aktuelt end nogensinde før. Aarhus vælter i junkfood. Men ikke alt er lige godt, og endnu mindre er sundt. Sådan er det. Men de takeaway-forretninger, som har fokus på sund mad, og laver mad, som smager af noget, er ofte oversete. De forsvinder lidt i mængden. Den sidste grund er, at det er de færreste studerende, som vælter i penge. Så med 50% rabat så er det ikke prisen, som er undskyldningen for ikke at prøve en omgang salat.

Salat behøver ikke være kedelig

Desværre har en del den opfattelse, at salat ikke smager af noget, eller er det lidt kedelige tilbehør. En udbredt misforståelse. En af visionerne hos Green Neighbour, som er sat i verden for at fremme folkesundheden, er, at prioritere det formål allerhøjst, højere end profit og omsætning. Her i foråret sætter Green Neighbour fokus på de studerende, og derfor vælger de at starte foråret med at give alle studerende 1/2 pris på en salat og en juice. Prisen vil være 54 kroner. Et sådant tilbud gælder ikke hele tiden. Det er onsdag og torsdag den 1. og 2. marts i tidsrummet 11.30 til 13.00.

Green Neighbour

Halv pris og 100% økologisk og lokalt

Green Neighbour bruger blandt andet udelukkende Gartneriet Marienlysts gulerødder i deres juicer og salater. Deres menuer består af utrolig velsmagende salater og koldpressede juicer. Menuen skifter, når sæsonerne skifter. De bruger lokale råvarer, og det eneste, der ikke er økologisk i hele Green Neighbour, er deres  røget paprika (da de ikke kan finde den økologisk). Så hvis du ikke har smagt de velsmagende salater, så burde du. De smager af noget og mætter godt. Så glem alt om kedelige salater, for det er ikke eksisterende her. Hvis du er studerende og burde du kigge forbi den 1. eller 2. marts omkring frokosttid. Tilbuddet gælder ikke menu’er, juicekure og juicekort.

Green Neighbour

Green Neighbour

Aarhus Central Food Market
Skt. Knuds Torv 7-9
8000 Aarhus C
Website: 

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle