De 5 Gaarde: Smag på specialiteterne og hør historien bag to kendte jyske mærker

Få inspiration til sommerens lækreste frokostbord, brunch og drink, når De 5 Gaarde inviterer til smageevent den 18. maj. Oplev lokale produkter fra den jysk-fynske muld – alt sammen serveret på køkkenbordet hos Tvis Køkkener i Aarhus.

 

”Fra jord til køkkenbord” er temaet, når de to jyske producenter De 5 Gaarde og Tvis Køkkener i samarbejde inviterer til en smagfuld event torsdag den 18. maj hos Tvis Køkkener i Aarhus. Her kan du høre historien bag de to jyske brands, som begge dyrker kvaliteten og det gode håndværk.Smagssanserne pirres, og der dækkes op med masser af inspiration til sommerens frokostborde og fester, når Marselis Vine præsenterer de gode råvarer, som kommer fra den jysk-fynske muld hos De 5 Gaarde. Omgivelserne bliver de naturlige rammer for at tilberede et godt måltid – nemlig køkkenbordet i Tvis-butikken i Aarhus.

Det gode håndværk

”Det er oplagt at give forbrugerne mulighed for at lære flere af vores produkter at kende ved at servere dem i køkkenet. De 5 Gaarde og Tvis Køkkener har meget mere end den jyske produktion til fælles. Begge virksomheder vægter høj kvalitet, det gode håndværk samt omsorg for miljøet,” siger Claus Hviid fra De 5 Gaarde. Claus Hviid vil fortælle om samarbejdet mellem de fem store gårde – Constantinsborg, Frijsenborg, Schackenborg, Gyllingnæs og Wedellsborg – og ideen om at frembringe nogle af de bedste landbrugsprodukter og forædle dem til specialiteter. Mel, honning, kyllinger, øl og gin er bare nogle af de forædlede fødevarer, som sælges under den fælles paraply De 5 Gaarde.

Gæsterne kommer også med backstage, idet Claus Hviid vil krydre oplevelsen med historier fra de fem kendte gårde.

 

Køkkeninspiration

”Vi lægger op til en aften, hvor de lækre råvarer kan duftes og smages i de rette omgivelser. Derfor er temaet fra jord til køkkenbord,” siger Torben Windahl Nielsen, der glæder sig til at byde indenfor til en smagfuld aften.

Aftenens værter har allieret sig med Marselis Vine, der er lokal forhandler af specialiteter fra De 5 Gaarde, og de vil servere både det nemme rugbrød med sennep og det gode landbrød med sød marmelade. Tørsten kan slukkes i forskellige øl brygget på de jysk-fynske gårde og en særlig gin, som tilsat tonic nemt kan blive sommerens hit.

De fem gårde

I løbet af aftenen kommer du også til at lære Tvis Køkkener bedre at kende, når forhandler Torben Windahl Nielsen fortæller om, hvordan hvert eneste køkken bliver fremstillet efter traditionsrige håndværksprincipper på fabrikken i Tvis. Køkkenbutikken viser samtidig de nyeste køkkener og de aktuelle trends som træ, farvede fronter og nye åbne reoler.

Eventen foregår hos Tvis Køkkener, Torben Windahl Nielsen i Aarhus, som også står for tilmeldinger på mail: torbenwn@tvis-aarhus.dk

 

Del:Share on Facebook40Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar