Årets kok laver pop-up restaurant i rå produktionshaller

Årets kok, Mikkel Laursen, fra Restaurant MellemRum og Nordisk Tang laver en spændende pop-up restaurant.

Nordisk Tang stopper produktionen. Men altså ikke helt. De rydder blot op i deres produktionshal i Grenaa, for tre aftener i træk at tilbyde en helt unik oplevelse fra den 1. til 3. september fra kl. 18.00 til 24.00. De laver en pop-up restaurant i samarbejde med Mikkel Laursen og Restaurant MellemRum i Aarhus. De lover, at det bliver den mest gedigne og gennemarbejdede menu med tang til dato.

 

Pop-up restaurant i de rå produktionshaller

Før den fantastiske menu er der mulighed for at komme rundt i produktionen hos Nordisk Tang, hvor Heine Max Olesen vil vise, hvad der laves, når der ikke er pop-up restaurant i produktionshallerne. Det bliver en unik oplevelse, hvor du skal have det sjovt, og de gerne vil vise, hvor mange facetter tang egentlig har.

Menuen består af fem retter; fra dampede muslinger med havtorn og laks med tang-mayonaise over en salada de copa med friteret blæretang og det møreste kalvekød med sennepstang – til desserten med sensommerbær og tangkaramel.

 

5 retter menu med vin, kaffe/ the og avec
Samt safter, øl og vand fra Ebeltoft Gårdbryggeri

 

—-

Bobler fra Ebeltoft Gårdbryggeri
Serveret med snacks af Tang – Friteret & emiteret

 

—-

Dampede Muslinger
havtorn – havets bacon

 

—-

Saltet Laks
røget tangmajo – Strandurter

 

 —-

Salada de copa
fritteret blæretang – jordskokker

 

 —-

Kalv på to måder
tang i sennep

 

 —-

Sensommer bær
tangkaramel

 

—-

Avec med tang og chokolade

 

 

 

Der er plads til 100 gæster pr. aften, og kuvertprisen er kr. 1000,- pr. gæst. Det er inklusiv en vinmenu, hvor vinene matcher hver enkelt ret.
Vand og øl, og bobler til at begynde med, kommer fra Ebeltoft Gårdbryggeri.

 

Bestil bord her:

 

DB_AarhusUpdate-bannerreklamer_3_930x180

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar