//Det sker

Aarhus City går i SORT og er klar med de vildeste tilbud helt til midnat fredag 25. november!

Af Redaktionen

Sidste år slog Black Friday alle omsætningsrekorder, og igen i år forventes Black Friday at få kasseapparaterne til at klinge om kap blandt butikkerne i Aarhus City! Både byens forretninger og de handlende har for alvor taget den amerikanske indkøbstradition til sig, og i Aarhus City ser man frem til når Black Friday afvikles på fredag med fantastiske tilbud helt til midnat – tilbud som allerede kan begynde, når du parkerer bilen…

 

Direktør for Aarhus City Forening, Claus Bech, fortæller, ”I Aarhus City går vi naturligvis all-in og holder Black Friday helt til midnat! Kunderne kan se frem til et eldorado af gode tilbud i byens butikker, og vi forventer at Black Friday bliver den største omsætningsdag på året. Masser af butikker i City, herunder hele Strøget, stormagasinerne og Bruun’s Galleri vil holde åbent helt til kl. 24.00, så kunderne får rig mulighed for at shoppe masser af julegaver til ekstraordinært gode priser.

 

Og for at trafiksituationen i Aarhus ikke også skal gå i sort, når byen fyldes af folk på jagt efter gode Black Friday-tilbud, kan byens handlende glæde sig over, at Dokk1’s parkeringshus i dagens anledning har valgt at tilbyde halv pris på parkeringen! Hermed kan kunderne parkere billigt i Aarhus City og dermed nemt få alle deres Black Friday-indkøb med hjem, når aftenen er omme.”

travel-bird-banner-1090-x-200

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle