//Det sker

Aarhus’ hippe ffood fylder 2 år, og det skal fejres

Af Jan L. Pedersen

Vesterbro Torvs kendte sandwichbar holder fødselsdag. To år er gået, siden de slog dørene op for første gang. Dengang var de ikke klar over, at de ville erobre kunderne så massivt, som tilfældet er. Ffood har, om nogen, sat nye standarder for varme eller lune sandwich i Aarhus.

 

Et spørgsmål om ære

Hos ffood på Vesterbro Torv, finder du byens mest friske sandwichs og salater. Alt fra menukortet er lavet med friske råvarer, brødet er hver dag bagt på surdej af en af Danmarks dygtigste bagere, og deres juice og kaffe presses og brygges, mens du venter.

 

Smæk for skillingen – fødselsdagstilbud nu og her

I uge 42, som løber fra den 16. oktober 2016 til og med næste søndag, kan du få en sandwich og en stor juice til kun 75 kroner. Eller en klassisk salat og en stor juice til kun 80 kroner. Det er en del rabat, men ffood vil gerne fejre fødselsdagen.

ffood-fylder-aar

Personalet på ffood glæder sig til fortsat at lave nogle af byens bedste sandwich, juicer og salater til vi gæster. De takker kunderne for den fantastiske opbakning, de har fået siden åbningsdagen. De gør det godt, og har om nogen fået dækket et hul i markedet. Tak for det – og fortsæt i det spor
ffood-fylder-aar-med-gide-tilbud

Nyt og fleksibelt salatkoncept

Tidligere på året introducerede ffood et nyt salatkoncept. Det er ganske simpelt, men ret lækkert. Du starter med at vælge din bund: babyspinat, rødkål, hvidkål. Alle tre hvis du vil. Derefter vælger du din topping. Her kan du vælge seks forskellige toppings. Der er bl.a. balsamico syltede løg, diverse nødder, blommetomater, asparges og forårsløg. Du vælger derefter din dressing, hvor vi også har nogle nye på menuen – alle hjemmelavede. Derefter vælger du, om du vil have tun, laks eller kylling. Til sidst mixer personalet din salat for dig i en stor skål, så du ikke skal spise dig igennem forskellige lag.

 

ffood

Vesterbro Torv 8
8000 Aarhus C
Telefon: +45 25 70 63 55
Mail: ffood8000@gmail.com
Website:

 

Åbningstider
Alle ugens dage fra 10.00 – 20.00

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle