AU Vestergade
//Det sker

Aarhus Jazz Festival – med stort madmarked på Officerspladsen

Af Redaktionen

Inden længe står den stemningsfyldte Aarhus Jazz Festival for døren og det betyder ligesom sidste år madmarked på Officerspladsen. Bag madmarkedet står Kødbyens Mad & Marked, som i samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra byder velkommen til fire dage med masser af jazz og mad. I Ridehuset og på Officerspladsen arrangerer Aarhus Jazz Orchestra flere gange dagligt gratis jazz-koncerter og workshops i mange forskellige genrer.

AU Vestergade

På Officerspladsen præsenterer Kødbyens Mad & Marked 12 udvalgte madboder. Nogle vel- kendte og andre helt nye. Bl.a. lægger Memphis Roadhouse vejen forbi med en saftig beef brisket burger, Birks Køkken serverer calzone med frilandsgris bagt i stenovn, UGood sælger afrikanske retter i tråd med det afrikanske tema i Ridehuset og Spiselauget tropper op med både le bab og pork bun.

 

Smørrebrød skal der til

Nyåbnede AU i Vestergade åbner en mini-restaurant og vinbar på pladsen med fokus på nytænkning af nordiske madtraditioner. Specialiteten under Aarhus Jazz Festival er smørrebrød i næsten alle afskygninger. Man kan bl.a. prøve et stykke med håndpillede rejer fra Nordsøen, hønsesalat med aspargescreme og råmarinerede rabarber eller et med bl.a. confiteret grisebryst, persillemayonnaise og rødbedeskum ala stegt flæsk og persillesovs. Til børnene serverer AU en børneplatte bestående af bl.a. toast i hjemmebagt brød og jordbær fra Samsø.

AU Vestergade

Sidste års madmarked under Aarhus Jazz Festival var en stor succes med rigtig god opbakning. Hvis vejret er godt, er det da også svært at forestille sig et bedre sted at være i Aarhus end på en græsplæne i centrum med gademad i den ene hånd og en kold fadøl i den anden med bløde jazztoner i baggrunden.

 

Datoen er fra den  19. til den 22. juli 2017

ÅbningstidenBNINGSTID 11-21 alle dage

Se mere her: 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle