Aarhusmesterskabet for gastronomer – kreativt smørrebrød på menuen

På mandag den 19. juni dyster elever fra hele øst- og midtjylland i Aarhusmesterskabet for gastronomer. 17 kokkeelever og fem elever fra smørrebrød og cateruddannelsen.

 

Program for dagen

 

kl. 9.00 Morgenkaffe, briefing og praktiske bemærkninger i restauranten i stueetagen.
kl. 9.30

 

Herefter opstilling i køkkenet og finde service/udstyr frem.  Der vil være forskudt start
Kl. 10.00 Opstart i køkkenerne
Kl. 13.00 Fremvisning af retter
Kl. 16.15 Præmieoverrækkelse

 

Sted

Skolen for trends og gastronomi, AARHUS TECH, Campus C

Dollerupvej 4

8000 Aarhus C

 

KONKURRENCEN

Elever skal fremstille tre forskellige typer kreativt smørrebrød , fire af hver (12 stk. i alt) og 1 kold kyllingeret til 4 couverter.

 

Følgende hovedemner stilles til rådighed og skal bruges til det kreative smørrebrød

  • Okseinderlår fersk (roastbeef)
  • Fiskefars
  • Vegetar – nye kartoffel

 

Udover hovedemnerne vil eleverne få stillet en råvare kurv til rådighed! Der er opsat præsentationsborde i restauranten lige ved siden af samt borde til deltager og gæster. Dommerne vil være placeret ved et i bord i den ene ende af restauranten. I konkurrencen lægges der vægt på den håndværksmæssige præstation i arbejdet med råvarer og processer.

 

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar