Vinterløbet
//Det sker

Aarhus Motion: Vinterløbet startede med 2.000 deltagere

Af Redaktionen

Omkring 2000 løbere og walkere stod klar ved startstregen, da årets første løb blev skudt i gang med et brag af konfetti.

 

Isslaget i de tidlige morgentimer gav især rutefolkene udfordringer – de nærmest skøjtede rundt på Brabrandstien, da ruterne skulle afmærkes og kilometerflagene placeres. Heldigvis steg temperaturen, inden de første løbere blev sendt afsted, så meldingen lød på skridsikre veje og stier. “Der var rigtig skønt på ruten og ingen glatte stier.” fortalte Kristina Vigen Bjerre og veninden Pia Stubman Kristiansen fra Sejs ved Silkeborg. “Hos os regnede det faktisk, da vi stod op, men det er der jo ingen, der tager skader af, så det var ingen hindring”.

 

Begge løbsruterne tog deltagerne en tur ud på den naturskønne Brabrandsti, mens walkerne kunne nyde godt af udsigten i Botanisk have. De sidste 25 meter af ruterne til Vinterløbet Scandinavian Congress Center løbes og gås traditionen tro inde i selve kongressalen, hvor løberne blev modtaget med frugt og varm suppe.

 

Dagens hurtigste:

 

  •  5 km herre: Emil Deleuran Hansen, Fredericia Triathlon Team i tiden 15:07
  •  5 km dame: Alberte Kjær Pedersen, Fredericia Triathlon Team i tiden 17:1
  • 10 km herre: Jacob Markussen, Adidas/In Sport/ Aarhus 1900 i tiden 31:15
  • •10 km dame: Susanne Svendsen, AGF Atletik i tiden 38:30

 

Næste Vinterløb afholdes i Brabrand d. 26/2. Tilmeldingen er åben her:

 

Det er 34. gang, at Aarhus Motion kan invitere til de traditionsrige vinterløb, der tidligere hed DuPont løbene. I år består Vinterløbene af 4 unikke løb, der afholdes i perioden 29. januar til 2. april. Til alle løbene kan man vælge mellem 5 eller 10 km løb og 5 km walk.

VinterløbetVinterløbet i januar Aarhus 2017

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle