Aarhus Street Food slår alle rekorder – plus der kommer 3 nye boder

Nu er det godt et halvt år siden at Aarhus Street Food åbnede porten til Garagen – markedet vokser stadig og planerne er mange.  Da vi åbnede sidste efterår, håbede vi på 600.000 gæster det første år. Det ser nu ud til at blive nærmere 1,5 millioner gæster!

 

For at kunne følge med, bygges der nye toiletter, de gamle busværksteder fjernes, så drømmen om et urbant udendørsområde med loungemiljøer, legeplads, scene, træer, kulørte lamper og solskin kan realiseres. Over de næste par måneder bliver de 680 indendørs siddepladser udvidet med 1.000 udendørs siddepladser.

Aarhus Street Food er et gastronomisk iværksætter fællesskab bestående af 25 individuelle køkkener. Alle skal levere et godt måltid mad til 50 kroner – uden brug af halvfabrikata. Det er desværre ikke lykkedes for alle køkkener at efterleve dette, hvorfor vi må sige farvel til to af køkkenerne i løbet af foråret.

Disse erstattes af tre nye: The Pita Corner med deres awesome hjemmelavede pitas, Pasta Fresca som ruller frisk pasta og triller gnocci hver morgen og Charcuterie som med hjemmebagt brød, cold cuts og oste på planke vil bringe lidt fransk landidyl til Garagen.

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

9 kommentarer til “Aarhus Street Food slår alle rekorder – plus der kommer 3 nye boder”

 1. Jens

  Aarhus Street Food bruger rene mafiametoder. Deres måde at drive det på er langt ude, og de er så pengegriske at man skulle tro det er løgn. Hvis I kradser lidt i overfladen derned så vil skeletterne vælte ud af skabet. Jeg fatter ikke, hvorfor i kun skriver positiv om det? Britt og Thomas er så meget fyldt med bullshit og løgn, og hvis man ikke gør hvad de siger bliver de primitive og bruger de vildeste “rockermetoder”. Spørg de boder som er blevet smidt ud om, hvorfor de er det?

  Svar
  • Sacha Sennov

   Hej Jens

   Jeg arbejder som journalist ved JP/Politikens Hus’ erhvervsmedie FødevareWatch. Jeg vil gerne høre dig, om det du nævner omkring Aarhus Street Food.

   Skriv eller ring gerne til mig på: 33 30 83 56

   Mvh

   Sacha

   Svar
  • Nikolaj

   Det har jeg meget svært ved at tro på. Thomas er en person med hjertet det rette sted. Han er meget dedikeret for projektet… rocker bliver han sku aldrig… han er blød som en bamse

   Svar
 2. Kim Møller

  Hvordan har de opgjort de tal I nævner? Jeg har været der nogle gange, og jeg har da ikke set de har talt folk 🙂
  Det lyder som en vild overdrivelse, men hvad ved jeg 🙂

  Svar
 3. Benjamin

  Imponerende besøgstal – 4109 i gennemsnit på alle årets dage, det er ca 6 seats pr plads hver dag.
  Der er ca 1/3 af besøgstallet for Tivoli KBH som satte besøgsrekord i 2015, men de havde selvfølgelig også kun åbent 254 dage.

  Svar
  • Tobias

   “600.000 det første år” delt med “680 indendørs pladser” giver vel retfærdigvis kun 1.643 personer pr. dag, hvis de har åbent alle 365 dage om året. Hvordan når du frem til 4109 pr dag.
   Det giver så 2,4 seatings pr. dag med en åbningstid på 10,5 timer. Det er en seating til frokost, en til aften og lidt ind imellem, hvilket vel ikke er urimeligt højt sat.

   Opgørelsesmetoden er jo også interessant, for hvad er ‘en besøgende’, når de ikke har nogen til at tælle hvor mange der går ind i street food? Det mest nærliggende er vel at tælle hvor mange måltider der er langet over disken i alt og så regne med at en person spiser i snit et måltid.

   En lidt mærkelig sammenligning at bruge Tivoli, som er en helt anden type attraktion, med andre forhold og en ret høj entré. En bedre sammenligning vil være Copenhagen Street Food, som i.flg. en pressemeddelese fra primo 2016 fortæller at de har haft 1,3 mill i de første to år og forventer 1 mio i 2016.

   Svar
   • Lasse

    Han har regnet det ud fra de 1,5 millioner de sige der kommer 🙂

    Der er noget der overhovedet ikke går op.. selvfølgelig er der mange flere besøgnede ved Copenhagen Street Feed(papirøen) end der er i Aarhus. Så selvfølgelig er der ikke 1,5 i Aarhus og kun 1,3 i København. Papirøen er et af de mest populære steder at komme i København, både for turister og Københavnere. Og vi kan vel roligt sige, at der er 10x så mange mennesker inkl. turister i København om året, end der er i Aarhus – det går derfor overhovedet ikke op.
    Det er en sensationsartikel med kreative regnemetoder.

    Svar
 4. Oskar

  Hvilke tre boder er der tale om??? Der står ikke står noget om det på hjemmesiden eller facebooksiden

  Svar
  • Thomas

   Jeg har forsøgt at få det af vide ved at kontakte streetfood Aarhus direkte, men de ønskede ikke at svare på. Svaret var blot at jeg måtte vente og se hvem der forsvandt.

   Når man hører rygterne ude i byen, og læser i kommentarsporene rundt omkring, så virker det ikke som om at det hele fungerer fair og åbent i foretagenet.

   Svar

Skriv et svar