Aarhus Street Food slår alle rekorder – plus der kommer 3 nye boder

Nu er det godt et halvt år siden at Aarhus Street Food åbnede porten til Garagen – markedet vokser stadig og planerne er mange.  Da vi åbnede sidste efterår, håbede vi på 600.000 gæster det første år. Det ser nu ud til at blive nærmere 1,5 millioner gæster!

 

For at kunne følge med, bygges der nye toiletter, de gamle busværksteder fjernes, så drømmen om et urbant udendørsområde med loungemiljøer, legeplads, scene, træer, kulørte lamper og solskin kan realiseres. Over de næste par måneder bliver de 680 indendørs siddepladser udvidet med 1.000 udendørs siddepladser.

Aarhus Street Food er et gastronomisk iværksætter fællesskab bestående af 25 individuelle køkkener. Alle skal levere et godt måltid mad til 50 kroner – uden brug af halvfabrikata. Det er desværre ikke lykkedes for alle køkkener at efterleve dette, hvorfor vi må sige farvel til to af køkkenerne i løbet af foråret.

Disse erstattes af tre nye: The Pita Corner med deres awesome hjemmelavede pitas, Pasta Fresca som ruller frisk pasta og triller gnocci hver morgen og Charcuterie som med hjemmebagt brød, cold cuts og oste på planke vil bringe lidt fransk landidyl til Garagen.

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

5 kommentarer til “Aarhus Street Food slår alle rekorder – plus der kommer 3 nye boder”

 1. Jens

  Aarhus Street Food bruger rene mafiametoder. Deres måde at drive det på er langt ude, og de er så pengegriske at man skulle tro det er løgn. Hvis I kradser lidt i overfladen derned så vil skeletterne vælte ud af skabet. Jeg fatter ikke, hvorfor i kun skriver positiv om det? Britt og Thomas er så meget fyldt med bullshit og løgn, og hvis man ikke gør hvad de siger bliver de primitive og bruger de vildeste “rockermetoder”. Spørg de boder som er blevet smidt ud om, hvorfor de er det?

  Svar
  • Sacha Sennov

   Hej Jens

   Jeg arbejder som journalist ved JP/Politikens Hus’ erhvervsmedie FødevareWatch. Jeg vil gerne høre dig, om det du nævner omkring Aarhus Street Food.

   Skriv eller ring gerne til mig på: 33 30 83 56

   Mvh

   Sacha

   Svar
 2. Kim Møller

  Hvordan har de opgjort de tal I nævner? Jeg har været der nogle gange, og jeg har da ikke set de har talt folk 🙂
  Det lyder som en vild overdrivelse, men hvad ved jeg 🙂

  Svar
 3. Benjamin

  Imponerende besøgstal – 4109 i gennemsnit på alle årets dage, det er ca 6 seats pr plads hver dag.
  Der er ca 1/3 af besøgstallet for Tivoli KBH som satte besøgsrekord i 2015, men de havde selvfølgelig også kun åbent 254 dage.

  Svar
 4. Oskar

  Hvilke tre boder er der tale om??? Der står ikke står noget om det på hjemmesiden eller facebooksiden

  Svar

Skriv et svar