Aarhus Update
//Det sker

Aarhus Street Food slår alle rekorder – plus der kommer 3 nye boder

Af Redaktionen

Nu er det godt et halvt år siden at Aarhus Street Food åbnede porten til Garagen – markedet vokser stadig og planerne er mange.  Da vi åbnede sidste efterår, håbede vi på 600.000 gæster det første år. Det ser nu ud til at blive nærmere 1,5 millioner gæster!

 

For at kunne følge med, bygges der nye toiletter, de gamle busværksteder fjernes, så drømmen om et urbant udendørsområde med loungemiljøer, legeplads, scene, træer, kulørte lamper og solskin kan realiseres. Over de næste par måneder bliver de 680 indendørs siddepladser udvidet med 1.000 udendørs siddepladser.

Aarhus Street Food er et gastronomisk iværksætter fællesskab bestående af 25 individuelle køkkener. Alle skal levere et godt måltid mad til 50 kroner – uden brug af halvfabrikata. Det er desværre ikke lykkedes for alle køkkener at efterleve dette, hvorfor vi må sige farvel til to af køkkenerne i løbet af foråret.

Disse erstattes af tre nye: The Pita Corner med deres awesome hjemmelavede pitas, Pasta Fresca som ruller frisk pasta og triller gnocci hver morgen og Charcuterie som med hjemmebagt brød, cold cuts og oste på planke vil bringe lidt fransk landidyl til Garagen.

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle