Bellissimo Pizza & Grill – stilforvirring og skamstegt kød

Vi prøver hele tiden nye spisesteder og takeaway. En af dem som vi ikke har prøvet at få takeaway fra, er Bellissimo Pizza & Grill i Viby. Ikke et nyt sted må vi sige. På deres hjemmeside står der, at firmaet har eksisteret i 20 år. Vi bestilte lidt af hvert. Oplevelsen var mildt sagt blandet. En enkel god overraskelse, men desværre flest skuffelser.

Bellissimo Pizza & Grill

Uanstændigt og sjusket

Vi bestilte en spansk burger. Der stod, der var paprika og løg i den. Vi fandt ingen af delene i burgeren. Kun en skamstegt og tør bøf. En del icebergsalat, en tomat, lidt rå agurker og noget dressing. Intet paprika og løg som lovet på menukortet. Der var absolut intet spansk over den burger. Jeg håber, det var en fejllevering, for ellers er det i hvert fald fejlmarkedsføring af værste skuffe.

Skamstegt burger - Bellissimo Pizza & Grill

Bøffen var ren skandale. Den var knastør og helt uden smag. Jeg tog et par mundfulde og smed resten ud. Vores anbefaling er ikke, at købe burgere hos Bellissimo Pizza & Grill.

Knastør burger - Bellissimo Pizza & Grill

Helt igennem god pizza

Derimod var dagens pizza god. En sprød kant er altid et godt tegn, og en forholdsvis tynd bund tæller også op her. Den var i den italienske afdeling. Der var godt mør oksefilet på. Tomater, løg og oregano bestod resten af. Det var desværre ikke frisk oregano, men det gik. Smagen var god, og det var en helt igennem anstændig pizza, vi fik her. Lidt mere kød var vores eneste kritikpunkt. Men det er smag og behag, hvor meget toppings man ønsker sig.

Pizza med okse - Bellissimo Pizza & Grill

6 tapas

Tapassen var fint anrettet i den lille plastbakke. Vi havde bestilt til to personer. 129 kroner var prisen. Der var tre forskellige slags dip, 2 stykker bresaola, 2 stykker parmaskinke, 4 dolmades og tomatskiver med mozzarella imellem. Dertil kom en god portion brød. Små stykker med sesam på toppen. Det mindede om pizzadejen. Sprød udenpå og luftigt indeni. I to små plastbøtter var der pesto og creme fraiche.

Lidt mere tapas - Bellissimo Pizza & Grill

Af dip var der gulerodsdip, humus og tzatziki. Der var godt med syre i de to første og en ok tzatziki dog uden den store hvidløgssmag. Bresaolaen var velsmagende med parmesan i midten. Det samme var gældende for parmaskinken. Af grønt var der salat i bunden –  den var dog kun til pynt. Tomaterne i tapasen var i skiver med mozzarella imellem. I siden af tapas-anretningen var der dolmades. Fyldte vinblade. Ikke det store hit her ved bordet. Hvorfor de skulle med på en tapas-servering, fattede vi ikke.

Lun brød til tapas - Bellissimo Pizza & Grill

I en anden plastbakke til tapasanretningen var der indbagte rejer, blæksprutteringe og en sprød filodej med feta indeni. Dejen, der var friturestegt, var der mere end rigeligt af. Men sprøde var de.

Friturestegt tapas - Bellissimo Pizza & Grill

Vi havde også bestilt en omgang hvidløgsbrød. De var med oliven, tomat og  friske urter. De duftede skønt af de friske urter. Der manglede lidt smag, men med salt og pestoen klarede vi den.

Hvidløgsbrød - Bellissimo Pizza & Grill

Ikke verdens dyreste – men alligevel!

Prisen var 336 kroner for det hele. Leveringen kostede 25 kroner. Den blev foretaget af Just Eat, og maden kom godt 10 minutter før aftalt tid. Maden var varm. Ros for det. Priserne så humane ud. I den lave ende, men når vi sammenholder det, med den kvalitet vi fik, så blev priserne pludselig høje.

Takeaway fra Bellissimo Pizza & Grill

Vores vurdering

Vi var skuffede! Det kommer vi ikke uden om. Men man kan ikke vinde hver dag. Vi tabte her. Specielt burgeren var under al kritik. Hvor var det spanske element henne, men den skamstegte og tørre bøf gjorde burgeren røg i skraldespanden. Tapassen var ren forvirring. Vi troede det var italiensk inspireret, men det var den ikke. Lad os håbe, at folkene på Bellissimo tager kritikken til sig, og bliver mere bevidste om, hvad de vil med deres forretning.

 

Bellissimo Pizza & Grill

Skanderborgvej 205
8260 Viby J
Telefon: 86 29 28 00
Wensite:

 

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar