Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Italienske Restaurant Grappa – den store kok og lille lærling

Af anders@sommersangdigital.dk

Som afslutning var der Frutta Fresca. Frisk frugt med sukkerristede nødder og 70% chokolade. En dejlig, sød og frisk afslutning. I den lille frugtskålen var der frisk mango, æble, ananas og honningmelon. Der var god smag i frugten på trods af årstiden. Brød var der selvfølgelig også. Et lækkert udvalg af frisk, hjemmebagt brød og grissini samt italienske kager heriblandt croissant, cantuccini og en cookie. Brødet var sprødt udenpå og blødt indeni. Det var kompakt med fin konsistens, mættende og havde godt bid.

Lidt brød på Grappa

Lettere udgave

Det var også muligt at bestille Lærlingens morgenmad. En mindre udgave af kokkens. Den bestod af: Yoghurt rørt med limesaft anrettet med honningristet müesli. Uova : Økologisk æg med ricotta, spinat, salsicciapølse, tomat og parmesan. Frutta Fresca: Frisk frugt med sukkerristede nødder og 70% chokolade.

Fair pris

Kokkens italienske morgenmad kostede 130 kroner. Det må siges at være billigt for en stor og velsmagende omgang morgenmad. Der var helt sikkert noget kvalitet over dette måltid. Vi betalte i alt 430 kroner for to gange brunch med kaffe og friskpresset appelsinjuice.

Betjening

Der var mange tjenere på Grappa. De var nærværende, opmærksomme og var flere gange forbi vores bord for at spørge, om alt var i orden. Vi har flere gange før oplevet en meget sløv og søvnig betjening på Grappa, men de tider er ovre kunne vi konstatere. Maden kom efter 15- 20 minutter. Drikkevarerne fik vi med det samme. Der var travlt på Grappa denne lørdag formiddag. På trods af det var tjenerne rolige og tog sig tid til hvert enkelt bord.

Indretning på Grappa

Den gode stemning

Restaurant Grappas lokale var stilfuldt, enkelt og holdt i brune og hvide farver. Store sorte tavler med navne og priser på diverse vine samt vinflasker prydede væggene. Det var let overskueligt og virkede ikke for stort. Bordene var caféborde og var lidt for små i forhold til den store morgenmad, der blev serveret. Stolene var gode polstrede. Vi var heldige at få plads ved vinduet, hvor der var fin plads, men nogle steder sad man tæt på nabobordet. Akustikken var ikke jordens bedste, men lokalet var også fyldt med gæster.

Pænt fyldt med gæster på Grappa

Vores vurdering

Der er noget over Grappa. Restauranten formår at skille sig ud fra de øvrige caféer ved åen både, hvad angår morgenmad/brunch, betjening og atmosfære. Restaurant Grappa er italiensk i udtryk og smag, og der anvendes friske råvarer. Maden blev præsenteret en ad gangen, og de opmærksomme tjenere, sørgede for en rolig og gennemført oplevelse. Det var svært at sætte en finger på maden. Måske at bordet var for småt, eller at der var for meget mad på det. Det sidste kan man vel næppe klage over.

Morgenmaden på Grappa vil vi helt sikkert anbefale. Den er anderledes, enkel, velsmagende, frisk og kommer omkring mange smagsvariationer. 430 kroner for to personer var en god pris i min verden. Jeg synes, der er kvalitet for pengene.

Anmeldelsen er skrevet af Pernille Søborg

Restaurant Grappa
Åboulevarden 60
8000 Aarhus C
Telefon: +45 86 12 33 43
Mail: info@jakobsenco.dk
Link hjemmeside
 
Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 10.00 – 24.00
Fredag kl. 10.00 – 01.00
Lørdag – søndag kl. 10.00 – 24.00
 
Morgenmad
Mandag – lørdag kl. 10.00 – 12.00
Søndag kl. 10.00 – 15.00

[mappress mapid=”487″]

Del artikel

Andre læser også