//Cafeer

Burger Joint imponerer med tre nye håndholdte burgere

Af Jan L. Pedersen

Trenden med de håndholdte burgere er svær at komme udenom – selv i Aarhus. Måske skyldes det, at vi i højere grad efterspørger noget, som er nemt og hurtigt at spise. Men også det faktum, at spisestederne bliver bedre og bedre til at lave gode burgere. I Aarhus er der sket meget det sidste års tid. Der er dog langt mellem snapsene – eller de gode af dem.

The Burger Joint ved åen i Aarhus

Alt er hjemmelavet

En “ny” håndholdt spiller har meldt sin ankomst. Det er The Burger Joint ved åen i Aarhus. Stedet er ikke nyt. De er kendte for deres gode og solide burgere. Men de er store og kræver bestik for at spise. Men tre nye burgere er kommet på menukortet. Fælles for dem alle tre er, at kødet er dansk oksekød fra Silkeborg Slagteren. Der er også blandet krydderier i kødet. Ikke voldsomt meget, men nok til at give dem mere smag. Bollerne er også de samme for alle tre. De er for alvor gode. Hjemmebagte, og ikke for smøragtige, som brioche kan være. En smule sprødhed var der, men det var det luftige brød, der tog kegler. Uden tvivl en af de bedste burgerboller, jeg har smagt i lang tid.

Hyggelig indretning hos The Burger Joint

Classic Cheeseburger

Briochebolle med dansk hakkebøf, ketchup, sennep, god tyk cheddar og syltede agurker. Enkelt må man sige. Befriende at der ikke var nogen vandede tomater i. Alt var hjemmelavet. Hatten af for det. Men den smagte også godt. De syltede agurker smagte suverænt. Sennepen var mild, hvorimod ketchuppen var kraftig i smagen. Skønt!

Classic Cheeseburger hos The Burger Joint

Smokey’s Tex Burger

En pæn stærk fætter. Dog ikke brændende, men stærk på den gode måde. Bøf og bolle var den samme som de to andre. Der var jalapenos og nachos i. Men det var chilidressingen, som tog hele opmærksomheden. Helt perfekt smagt til. Frisk chili og paprika på en fed creme fraiche. Der var tale om en præcis dosering. Ikke noget sjaskværk. Kødet var smukt rosa og ikke mindst saftigt. En særdeles vellykket burger, som skiller sig ud fra det, vi ellers ser på den håndholdte burgerscene.

Smokey’s Tex Burger hos The Burger Joint

Thousand Island Burger

Igen var hakkebøffen godt krydret. Frisk salat, rødløg, agurker og tomater. Sidstnævnte gjorde ikke noget ved smagen. For min skyld kunne de godt undværes. Derimod var dressingen ren opvisning i god smag. For filan, hvor smagte den godt. Smuk burger i al sin enkelhed.

Thousand Island Burger hos The Burger Joint

En studenter- eller sidst på måneden-pris

Der er enhedspris på 49 kroner. Vi købte fritter til. 20 kroner for en pæn stor omgang. Dip koster 10 kroner stykket. En aioli og en guacamole-relish. Begge hjemmelavede og vildt gode. Især aiolien vandt point. Helt perfekt og klart vanedannende. Tilbuddet er begrænset til hverdage i tidsrummet fra 11.00 til 16.00. Betjeningen var smilende, venlig og serviceminded. Der gik godt 10 minutter, før vi fik vores mad.

The Burger Joint ligger ved åen i Aarhus

Vurdering

Tre håndholdte burgere, som hver især har en berettigelse. Jeg kunne lide dem alle sammen. De får en høj karakter her. Især Thousand Island burgeren er stor klasse. Den var så velsmagende, at den er blandt de bedste håndholdte i Aarhus. Intet mindre. At alt er hjemmelavet trækker også op. Både sennep og ketchup er hjemmelavet. Hatten af for det. The Burger Joint kom lidt sent ind i gamet med deres håndholdte burgere, men jeg skal lige love for, de røg til tops på vores liste. En anbefaling er på sin plads. De gør det godt – og du får smæk for skillingen her.

 

The Burger Joint

Åbulevarden 51
8000 Aarhus C
Email: burgerjointaarhus@gmail.com
Telefon: +45 86 68 67 00
Link til hjemmeside

 

Cafeer Se alle

Udvalgte artikler Se alle