//Restaurant

Champagneaften med Mads Rudolf på Restaurant Domestic

Af Redaktionen

Restaurant Domestic får besøg af Mads Rudolf, der er forfatter til vinbogen, Champagnebibelen. Han er også ejer af vinimporten Pétillant og vinbutikken SKÅL, der er beliggende i København.

Mads kommer forbi til en snak om champagne og dens mange anvendelses muligheder. Mads har arbejdet med vin i mange år, og han er nok den person her i landet som ved mest om champagne, så hvorfor ikke lære fra den bedste.

Arrangementet starter kl. 18.00 med Champagne og tilhørende snacks. Herefter vil Mads holde et lille oplæg omkring champagne, og de øko/bio tossede producenter han arbejder med; både nogle relativt ukendte og nogle ret hypede vine.

 

Domestic står for menuen, som selvfølgelig vil være bestående af lokale råvarer, og Mads sætter Champagne og rødvin fra selv samme område til.


Menuen ser således ud:

7 forskellige snacks
Les 7 Crus, Agrapart

 

Rejer – lardo – karse
2010, Val Colas Robin, Piollot

 

Stenbiderrogn – kalv – creme fraiche
Brut Nature, Lahaye

 

Lange – kålrabi – valle
(2011) Fidéle, Vouette et Sorbée

 

Okse – ramsløg – urter
Coteaux Champenois rouge, Laherte

 

Rabarber trifli – skovmærke – marengs
Bud fra Restaurant Domestic

 

Prisen for arrangementet med Champagne, snacks, 5 retter med tilhørende champagne og rødvin, kaffe og sødt
1295 kr.

 

Bordbestilling er nødvendig, og kan gøres på www.restaurantdomestic.dk eller ring på 61 43 70 10.

 

Restaurant Se alle

Udvalgte artikler Se alle