Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jul & Nytår i Det Gamle Mejeri på Vilhelmsborg

Af Line Ingwar Karlsen

Årets julebuffet

– Hjemmerøget laks på hø med julekrydderier og syrnet fløde
– Terrine af frilandskalv med grov sennep og glacerede rødbeder
– Dansk gris med simrekål, brunede kartofler og sprøde svær
– Confit af juleand med æbleflæsk på letsaltet bacon
– Honningkage på Mejeriets egen honninghøst med ingefær og orange creme
– Klassisk ris a`la mande med lun kirsebær og et snert af lakrids
Til buffeten serveres koldhævet ølandshvede brød, rugbrød med malt og økologisk smør.

 

Pris pr/couvert 325,- 

 

Serveres til minimum 10 couverter i Mejeriet.
Julebuffeten kan også afhentes i Mejeriet for 265,- pr/couvert

 

Mulighed for tilkøb:
Tøndemodnet sild med karry, hønseæg, dild og rødløg            25,- pr/couvert.
Gravad okse med soya, ingefær og chili med sprøde salater    25,- pr/couvert.
Udvalg af Danske specialoste med hjemmesylt og sprødt        35,- pr/couvert.

 

Mejeriets nytårsmenu ud af huset

Forret: Jomfruhummer, sprøde salater og Mejeriets egen citronmarmelade
Mellemret: Nytårs torsk med fiskefumet, porre og rødbede
Hovedret: Oksemørbrad med vinter rødder, kartoffelterrine og rødvinsglace
Dessert: Passionfrugt og chokolade i nytårs symfoni

 

4 retter 400,- pr/couvert
Nytårsmenuen skal afhentes i Mejeriet imellem kl. 12.00 og 15.00 d. 31/12.

 

Mulighed for tilkøb:
1.Fl cava Nanci carrol – Gode spanske bobler.    150,-
1.Fl Champagne fra Lancelot Royer i Frankrig.    275,-
Vinmenu – 4`fl vin matchende menuen.                400,-

 

 

Del artikel

Andre læser også