//Restaurant

Domestic, Svineriet, en masser historier og forrygende god mad

Af Jan L. Pedersen

Restaurant Domestic har inviteret Michael Larsen fra Gastro & Vino, til en hyggelig snak om gastronomiens udvikling i Aarhus. Der er sket rigtig meget de seneste 15 år. Det har Michael været en stor del af, med succes-restauranten Svineriet, hvis lokaler Domestic er bosatte i den dag i dag.

 

Arrangementet foregår den 17. marts. Det starter klokken 18.00 med aperitif og tilhørende snacks og fortsætter med en femretters menu.

 

Efter snacksene vil Michael Larsen holde et lille oplæg omkring hans tid i Aarhus. Både som restauratør, og omkring Svineriet og hans nuværende forretning Gastro & Vino, som ligger i en baggård i Klostergade. 

 

Det er kokkene på Domestic, som står for menuen, som selvfølgelig vil være bestående af forårets friske råvarer, og Michael sætter vine til fra sin egen import af italienske vine.

 

Menuen ser således ud:

7 snacks som opvarmning:

Sprød korn – rygeost

Dehydreret gulerod – brunet smør

Glaskål – ”miso”

Græskar – hyben

Torskerogn – hyldebær

Rødbede – kalv – peberrod

Svinebryst – surdej – umoden æble

Surdejsbrød – kærnet smør

Menuen:

Stenbiderrogn – kalvetatar

Gulerod – musling – tang

Kammusling – brændt fløde – blomkål

Kyllingebryst – løg – brunet smør

Tærte – æbler – iscreme

Petit Fours:

Flødekaramel – hybenrose

Sukkermad

Vandbakkelse

Dehydreret pære

Efterårsblade

 

Prisen for arrangementet med aperitif, snacks, 5 retter med tilhørende italienske vine, kaffe, sødt og avec er 995 kroner.

 

Bordbestilling er en nødvendighed, og kan gøres på www.restaurantdomestic.dk eller ring på telefon: 61 43 70 10.

 

Restaurant Se alle

Udvalgte artikler Se alle