Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Enestående gourmet-aften i Vejle – mad som på Europas bedste restauranter

Af anders@sommersangdigital.dk

Gastronomi og vine i særklasse er på menuen, når Den Danske Spiseguide og Restaurant Remouladen i Vejle på lørdag inviterer til gourmet-arrangementet ”Med ved bordet” med topvine, trøfler og kaviar i centrum.

 

Den Danske Spiseguide afholder lørdag den 19. marts et af sine prestigefyldte ’Med ved bordet’-arrangementer, og denne gang er det Restaurant Remouladens anmelderroste køkkenchef, Rungthiwa Chummongkhon, der tryller for gæsterne i de smukke omgivelser på restauranten ved lystbådehavnen i Vejle. ”Jeg kan love en aften i gastronomiens tegn, som gæsterne sent vil glemme. Vi har sammensat en menu af de fineste danske og nordiske råvarer og udvalgt en række enestående vine til at akkompagnere retterne. Kun det bedste er godt nok. Vi sparer ikke på de friskopgravede trøfler og kaviaren,” fortæller Rungthiwa Chummongkhon fra Restaurant Remouladen.

 

Et hæderligt cv

Køkkenchef Rungthiwa Chummongkhon er uddannet hos Michelin-restauranterne Frederikshøj i Aarhus (1 Michelin-stjerne) og La Belle Epoque i Tyskland (3 Michelin-stjerner) og har siden arbejdet på Geranium (3 stjerner), Noma (2 stjerner) og den bæredygtige Restaurant Skipperly på det danske luksus-resort på Vejrø. Hun har tillige vundet fire guldmedaljer ved Kokke-OL sammen med det thailandske landshold. Rungthiwa Chummongkhons erfaringer og mange indtryk fra hjemlandet og nogle af Nordeuropas fineste restauranter, komponeres i et helt særligt udtryk.

 

Helt sit eget udtryk

”Mit koncept er en elegant kombination af det fine franske køkken, ’Ny Nordisk’ og thai. Jeg komponerer mine opskrifter, så de vigtigste ingredienser står klart frem og tilføjer så noter fra andre kulturer og traditioner for at overraske og pirre, uden at det stjæler opmærksomheden. Jeg bruger thailandske teknikker i det traditionelle franske og nordiske køkken – og omvendt – for at skabe originale, visuelle og kontekstuelle smagsoplevelser, der på én gang er innovative og alligevel velkendte for publikum. På den måde kombinerer jeg det ’nye’ med det ’historiske’, og det ’vestlige’ med ’østen’,” siger Rungthiwa Chummongkhon.

Der er et begrænset antal pladser i restauranten og kun få pladser er tilbage til arrangementet på lørdag. Se mere her: 

 

Del artikel

Andre læser også