Burger Hut
//Fastfood & Takeaway

Nye ejere går sine egne veje – burgerbar uden efteraber-tendenser

Af Jan L. Pedersen

På Stjernepladsen ligger en lille burger joint. Det har den gjort i nogle år. Men det nye er, at der er kommet nye ejere. Navnet er det samme, men ellers er der ikke meget tilfælles med den “gamle” Burger Hut. Der er sket en opgradering og finpudsning af menukortet. Lokalerne har også gennemgået en større renovering. Køkkenet er blevet moderniseret. En væg er revet ned, så køkkenet nu er åbnet. Der er kommet 12 siddepladser, og den lille restaurant er blevet særdeles indbydende.

 

Kærligheden til den gode burger

De håndholdte burgere har for alvor holdt sit indtog i Aarhus. Hold nu kaje, hvor de ligner hinanden. En stor gang burger-kopiering er, hvad aarhusianerne har været vidne til. Sådan er det. Men det spændende ved de nye ejere hos Burger Hut er, at de tilsyneladende ikke har kopieret så meget fra andre. Det er vi ikke vant til at se hos burgerbarerne i Aarhus. Tankevækkende, men sandt. Det ser ud som om, de går i den modsatte retning, og laver større burgere med mere smag i.

En anden oplevelse

Jeg har før spist hos Burger Hut. Det var ikke godt. Deres takeaway var endnu værre. Så det glæder mig, at det nye hold har lavet en revolution af menukortet. Jeg spiste en burger hos dem. Hold op, den smagte godt. Jeg fik et regulært chok. En saftig og rosa bøf af friskhakket okse. Tykke skiver cheddar, og ikke mindst en hjemmelavet dressing. Bollen var hjemmebagt brød hos en lokal bager. Det var en anstændig burger, som havde en anselig størrelse. En præcis tilberedt burger. Ingen sjusk, og serveret brandvarm. Ejerne gør meget ud af, at burgerne skal være varme når de bliver serveret. Så det der med halvlunkne burgere bruger man ikke her. Et stort plus.

16 forskellige burgere

Tendensen på burger-scenen er, at man skal have et lille og stramt menukort. Det nye team hos Burger Hut har gjort oprør mod den tendens. Her er man nu oppe på 16 forskellige burgere at vælge mellem. Der er bredde i udvalget. Men fællesnævneren er, at de skal skille sig ud fra hinanden. Grundidéen har været, at der skal være noget for alle, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Eksempelvis laver de en efterspurgt hvidløgs-burger med masser af hvidløg plus deres egen hjemmelavet hvidløgsmayo. Her handler den om hvidløg, og det er man ikke i tvivl om. Det er blot et eksempel på, at Burger Hut er stringent med deres burgere. Man kan smage, hvad der er i, og hvis noget ikke har smag, så skal det ikke i en burger, er filosofien.

Op til 400 grams kød

Du skal ikke bruge tid på at lede efter dit kød i din burger her. Burgerne er større end de typiske håndholdte. Der er mere kød i dem hos Burger Hut. Det kan både ses og smages. Der er to størrelser på bøffen. 200 eller 400 gram. Ud over burgerne med oksekød er der også en ny vegetarburger, en kyllingeburger og forskellige sandwich. Hvis du er til shakes, så laver Burger Hut deres egne milkshakes.

 

Personlig betjening

Det unge par, som har overtaget Burger Hut, vil selv være tilstede. Værtskab og samme kvalitet betyder meget for dem. Med åbent alle ugens dag, så skiftes de til at holde fri, men en af dem vil være der. Værtskab er ellers ikke noget, man typisk ser på burger-joint. Men dejligt, der også sker noget på den front, for god service og værtskab er noget, man yderst sjældent ser på burger-scenen i Aarhus.

Åbningstiderne er fra 15.00 – 22.00 alle ugens dage.

 

Bestil takeaway, leveret af Just Eat, her:

 

Burger Hot

Randersvej 23
8200 Aarhus N
Tel. : +45 86 16 74 18
Email : info@burgerhut.dk
Website: 

 

Fastfood & Takeaway Se alle

Udvalgte artikler Se alle