Ny belgisk vaffelbod åbner i Aarhus – Liège er navnet

Duften af sprøde, søde og karamelliserede vafler kommer til at hænge liftligt i luften og friste de handlende, mens de går rundt blandt boderne på Aarhus Central Food Market. Den belgiske vaffelbod Liège får en stand, og her bliver der bagt klassiske, belgiske vafler af gode råvarer og ud fra samme opskrift som hos en af de bedste bagere i byen Liège i Belgien. Når belgiske vafler laves rigtigt, smager de helt forrygende. I Aarhus har vi, indtil nu, ikke haft den mulighed. Så forventningerne til en rygende varm belgisk vaffel er store.

 

På høje tid med Liège

”Under en rejse til Liège med en kammerat fik jeg øjnene op for de lækre og karamelliserede belgiske vafler. Efter endnu en tur til byen, hvor vaflernes tilblivelse blev studeret, og hvor jeg fik tips fra byens bager, har jeg nu valgt at åbne vaffelboden i håb om at åbne danskernes øjne for de belgiske lækkerier. Jeg har i første omgang valgt at gøre op med den klassiske, danske model med softice som tilbehør og satser i stedet på et nyt tvist med årstidens toppings,” fortæller indehaver af Liège Casper Elbech. Belgiske vafler skiller sig ud ved at være større end “almindelige” vafler.
Liège

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

3 kommentarer til “Ny belgisk vaffelbod åbner i Aarhus – Liège er navnet”

 1. Mark

  Jeg prøvede Caspers Liegevafler nede på Aarhus Central Food Market i dag, og man kan godt smage at det ikke bare er en klassisk dansk “belgisk” vaffel. Eftersmagen af næsten sprød karameliseret vaffel er virkelig lækker. Et besøg værd.

  Svar
 2. Lasse

  De er gode ja, men for dyre. Det bliver desværre kun en sjælden gang de skal smages.

  Svar
 3. Niels

  Hvor dyre er de?

  Svar

Skriv et svar