//Nyheder

Brand hos The Burger Shack – kaos i Frederiksgade

Af Redaktionen

I går aftes måtte The Burger Shack i Aarhus evakuere samtlige gæster og personale, da der opstod en brand i køkkenet, som skabte stor røgdannelse. Af branden kom der ingen personskade, men dele af inventaret har set bedre dage. Denne meddelelse har vi fåret fra folkene på The Burger Shack:

 

Den egentlige fejl er stadig uvist da brandvæsenet ikke har kunnet udtale sig om, hvor branden præcis opstod. Det forventes at dørene vil blive åbnet igen hurtigst muligt og der kan følges med her på Facebook siden ”The Burger Shack – Aarhus” for mere information. 
Vores fantastiske medarbejder Mads stod ved grillen som han plejer, men da han vil vende bøfferne, står der pludselig halvanden meter høje flammer op af grillen.

Få sekunder efter høre Mads og kollegaen Rebecca en “puf” lyd fra emhætten, som senere viser sig at være udsugningens eksterne motor som der er gået brand i.

En af vores stamkunder som tilfældigvis er brandmand ser hurtigt, at soden kommer ud i restauranten og får evakueret alle gæsterne. Imens Mads forgæves forsøger at få slukket branden, får Rebecca ringet til 112. De er der indenfor 4 minutter efter opkaldet.

Mads, Rebecca og deres kollega Tarek som befandt sig omme i baglokalet da dette skete, forlader restauranten uskadte og brandvæsenet får meget hurtigt og effektivt lokaliseret branden og derfor slukket den.

Der blev efterfølgende tilkaldt et specialist team, som i går aftes/nat har rengjort, testet og tjekket fødevare, el installationer, maskineri, mv. Dagen i dag vil blive brugt på at genopbygge grillområdet og udsugningssystemet, samt diverse foranstaltninger og forbedringer der nu kan laves, så lignende ikke sker i fremtiden.

 

Lukket i dag

Udover at være rystet over episoden, så er det heldigvis kun materielle skader, så vi er kun glade for at ingen er kommet noget til.

Vi holder derfor lukket i dag, af gode grunde – men vi håber at kunne åbne op igen allerede inden weekenden, så Aarhus ikke skal undvære Byens Bedste Burger alt for længe.

Vi fra The Burger Shack ønsker alle, som dette har måtte berøre om forladelse, vil vi bare sige, bare rolig – vi lukker ikke helt!

 

Nyheder Se alle

Udvalgte artikler Se alle