Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

The Burger Shack: Burger og fritter for en flad halvtredser

Af anders@sommersangdigital.dk

Det er er hvad The Burger Shack kalder Shack Lunch. Heri indgår en Shack Burger og Shack Fries for den fine pris af 50 kroner. Det nye tiltag fra de rødternede burgerflippere kører fra 18. marts – 30. april i deres restauranter i Herning, Randers, Horsens, Aalborg, Trøjborg, Silkeborg, Kolding og Vejle.

 

På menuen er den prisvindende burger med kød fra fritgående kvæg, økologiske grøntsager og den bløde og smagfulde bolle, samt selvfølgelig de sprøde Shack Fries som er drysset med parmesan og frisk timian. Det er fra 11.30-15.00 at du kan få fingrene i sættet for en flad halvtredser.

 

Vi gør det for at gøre burgeren mere tilgængelig som frokost. I middagstimerne skal man kunne købe et godt måltid til en god pris, fortæller Mathias Nyhuus, kommunikationskoordinator hos The Burger Shack.

 

På The Burger Shack er der kræset for alle burgerens elementer: briochebollen er nøje udvalgt, bøffen fra glade, fritgående kvæg flammegrilles til den smager af grill, men stadig er rosa. Alle grøntsager i burgeren er økologiske, og økologi og bæredygtighed er også et vigtigt fokuspunkt for burgerkæden.

 

The Burger Shack mangler ikke ambitioner på området, og arbejder mod at hele menuen skal være økologisk og bæredygtig.

The Burger Shack: Burger og fritter for en flad halvtredser

The Burger Shack er i fuld gang med at åbne restauranter i henholdsvis Aarhus N, Silkeborg, Kolding og Vejle, og har haft fart på siden de for lidt over 2 år siden åbnede deres første restaurant på Frederiksgade i Aarhus. Mange tusinde burgere er blevet langet over disken det er allerede blevet til fire restauranter mere.

 

“Inden sommer har vi 9 restauranter fordelt over Jylland og flere er på tegnebrættet. Det har virkelig været en spændende udvikling fra et lille shack i Aarhus, til nu snart at have 9 restauranter. Vi er så glade for at gæsterne har kunnet lide det vi laver, fortæller Mathias Nyhuus.

 

Del artikel

Andre læser også