Byens bedste, græske restaurant, flytter

Pladsen er for trang. Det har den været længe. Alt for længe ifølge de trofaste gæster og grækeren selv. Måske kender du Sevags, Restaurant Sevags eller Sevags – Grækeren. Kært barn har mange navne. Godt gemt i Egå, eller nærmere betegnet i Kystcentret, ligger den lille græske restaurant. Den gør ikke meget væsen ud af sig. Men der er ofte kø udenfor. Derfor har grækeren købt nabolokalerne. Her er masser af plads og ikke mindst parkeringspladser. Der er også muligheder for udeservering, hvis alt går vel. Det er ikke langt grækeren flytter, men en 30 – 40 meter længere ned mod vandet bliver det da til.

 

50 siddepladser plus det løse

Lokalerne er store. Det samme er køkkenet. Det giver masser af muligheder. Trækulsgrillen vil stadigvæk være der. Rummet bliver delt op, så man kan få sit eget lokale, hvis det er det, man ønsker. Indretninger bliver med møbler fra Grækenland, så det hele bliver så autentiske som muligt. I dag ligger restauranten og takeaway-delen sammen. Men det er snart slut. Takeaway-delen kommer nemlig til at ligge i den ene ende af restauranten, således man ikke kommer til at forstyrre de spisende gæster, når man skal hente mad som takeaway.

 

Græske, og ukendte, egnsretter

Sevag, som grækeren hedder, vil gerne vise gæsterne, at græsk mad er andet, end den vi kender fra ferierne. Det er nok de færreste, som ved det. Men græske egnsretter kan smage forrygende godt. Den slags mad får man aldrig på turiststederne i Grækenland. Det kan vi kun glæde os til, fortæller den glade græker. Det gør vi så. På spørgsmålet om hvorfor han har valgt at udvide i Egå, og ikke flytte ind til Aarhus, svarer han. Det er her mulighederne er, og priserne er markant lavere her. Udover det, så har det jo vist sig, at en del gæster gerne vil tage herud, for at spise. Det troede jeg ikke på, da jeg åbnede. Men det gør, at vi kan holde priserne på vores mad nede, og jeg kan lave den græske restaurant, som jeg altid har drømt om.

 

Tidsplanen

Sådan en er der altid. Hvis den holder, så regner Sevag med, at den nye restaurant er klar til november. Håndværkerne er i fuld gang. Indtil nu går det, stort set, efter bogen. Men den præcise dato for åbningen, vil grækeren ikke ud med. Han håber på, at det bliver i første halvdel af november, at han kan holde reception for sin nye restaurant.

 

Se mere om Sevags i Egå her:

Del:Share on Facebook394Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar