Café Drudenfuss og Sigfreds Kaffefabrik indgår samarbejde

Café Drudenfuss og Sigfreds Kaffefabrik, indgår nu et samarbejde om en særlig kaffeoplevelse. Sigfred’s kaffe har været eftertragtet af Aarhusianerne i mange år, og nu brygges den af specialuddannede baristaer på en af byens caféer, lige i hjertet af latinerkvarteret.

 

En af byens ældste caféer

Café Drudenfuss er en af de ældste caféer i Aarhus og for mange Aarhusianere indbegrebet af stemningsmættet caféliv i byens latinerkvarter. Drudenfuss har i flere år målrettet arbejdet på at udvikle spiseoplevelsen på caféen. Det nye samarbejde med Sigfred’s Kaffefabrik skal fuldende arbejdet med at gøre Drudenfuss til et både smagfuldt og smagsmættet mødested for byens mange café-gæster.

 

Udvikling af kaffe til Drudenfuss

Sigfreds Kaffefabrik er det lokale kafferisteri på Aarhus Havn, og selv om fabrikken er ny, har Sigfred’s kaffe været et kendt og elsket kaffemærke i det Aarhusianske byliv i mere end 15 år. Thomas Sigfred, som er medstifter af Kaffefabrikken, er også drivkraften bag kompetenceudviklingen af byens bedste baristaer, og hans arbejde med udvælgelse og udvikling af kaffe har bragt ham til de fleste kaffe-producerende lande i verden. En væsentlig del af samarbejdet mellem café og kaffefabrik består i en fælles udvikling af en særlig kaffe målrettet Drudenfuss’ gæster, men aftalen indebærer også at mesteren selv, Thomas Sigfred, varetager barista-uddannelsen af Drudenfuss’ personale.

 

Sigfred skal stå for oplæringen

Christian Engbirk, som er medejer af Drudenfuss, forklarer, at målet med den grundige oplæring i kaffebrygningens håndværk er at få kaffemester Thomas Sigfred’s lidenskab for den gode kaffe til at brænde igennem til cafe-gæsterne. ”Selvom en kop kaffe på en café blot er en pause i hverdagen, er det ofte en kvalitetsfyldt pause, og vores kaffe må gerne bidrage til at gøre øjeblikket væsentligt. Jeg er ikke bange for at sige, at kaffen gerne må være en sublim oplevelse.”

Café Drudenfuss og Sigfreds Kaffefabrik

Samarbejdet lanceres den 24. november 2016, fra kl. 15.00 til 17.00 hvor Thomas Sigfred selv vil været tilstede og brygge de første kopper kaffe til caféens gæster. Alle er velkomne

 

htr_1040x200_1016

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar