//Det sker

Café Ræven i Lyseng starter op med ny vært og ny stil

Af Jan L. Pedersen

En af Jyllands store fodboldklubber, IF Lyseng, er flere gange blevet kåret som JBU’s største fodboldklub. Klubben, som ligger i Højbjerg, er – og har været samlingssted for utrolig mange mennesker. Caféen, i fodboldafdelingen, er det andet hjem for en stor del af medlemmerne. Derfor er det også vigtigt, hvad man kan få at spise i Café Ræven, som er navnet på caféen, som før i tiden var et gammeldags cafeteria. Sådan er det ikke mere. Fokus er i dag ændret.

 

Ingen friture

Ny værtinde eller forpagter er Mette Hansen, som har overtaget driften i Café Ræven fra den 2. januar i år. Og ja, der vil ske ændringer. Ikke over natten, men planer og visioner for Café Ræven er der. Fokus er at få mere og sundere smag ind i caféen. Det er jo ingen hemmelighed, at maden i mange sportscentre og haller ikke er verdens bedste og sundeste. Tværtimod. Det vil Mette Hansen gerne prøve at gøre noget ved. Dermed ikke sagt, at man ikke kan få en stadionplatte, for det kan man. Men der kommer flere alternativer. Blandt andet en ta´ selv salatbar, som vil blive attraktiv. Men også hjemmelavet italiensk sandwich med eget hjemmebagt brød vil være på menukortet. Derudover hjemmelavet frikadeller, og almindelige hverdagsretter med en sund tilgang. Alt vil være hjemmelavet, fortæller Mette Hansen. Jeg vil rigtig gerne have et større madudvalg, men det skal være god, hjemmelavet mad, som smager godt.

Åbningstider og venlige priser

Åbningstiderne er mandag til torsdag fra 16.00 til 21.00. I weekenderne er der ikke faste åbningstider, da det afhænger af sportsaktiviteterne. Det samme med holdspisninger og andre arrangementer. Caféen er, selvfølgelig, åben for alle. Priserne hos Café Ræven vil være venlige. Alle skal have råd til at købe noget at spise her, fortæller Mette Hansen. Hun er i øvrigt i fuld gang med at planlægge den første åbningsdag, som er på mandag.

 

Café Ræven

IF Lyseng Fodbold
Lysengvej 1A
8270 Højbjerg
Telefon: 86 27 22 19
Mail: fodbold@lyseng.dk

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle