Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyhed: CANblau Tapasbar rykker til Samsø med et nyt og spændende koncept

Af anders@sommersangdigital.dk

I 2018 kommer der nye boller på suppen på Restaurant SAK. CANblau Tapasbar har indgået en 5 årig forpagtningsaftale med ejerne af Restaurant SAK, Helle Hesseldal og Lars Bager.

 

Vi er så glade for det nye samarbejde. Efter 4 spændende år med Restaurant SAK, følte vi, at nu var tiden inde til et skift i ledelse og koncept. Og da vi fik kontakt med Jimmy og Claus fra CANblau var vi ikke i tvivl om, at det var det helt rigtige for os og for Samsø, siger Lars.

 

Restaurant SAK fortsætter under samme navn. Menukortet og konceptet for restauranten bliver nyt. Der vil blive lagt vægt på et spændende sommermenukort, som helt sikkert vil tiltale de fleste turister og Samsinge. Det er vigtigt for folkene bag, at det nye koncept kommer til at favne bredt. CANblau står for den højeste kvalitet hele vejen igennem og den tankegang vil blive bragt med til Samsø – og naturligvis med stor vægt på samske råvarer. Der vil ikke blive gået på kompromis med hverken smag eller kvalitet.

 

Vores spanske tilgang og temperament skal nok komme os til gode på Samsø, fortæller Jimmy Holm. Vi faldt for Restaurant SAK’s helt unikke og nordiske opbygning og indretning, og vi ønsker, at SAK bliver mere end en sommerrestaurant. Vi har rigtig god erfaring med at afholde livets fester, og arrangementer med mange gæster. Vi håber naturligvis på, at vores gode gæster i Aarhus også har lyst til at kigge forbi, fortæller Jimmy Holm, der samtidig hilser en ny færgeforbindelse fra Aarhus særdeles velkommen.

 

Restaurant SAK åbner den 6. april 2018.

 

Del artikel

Andre læser også