//Det sker

Castenskiold støtter udsatte i Aarhus på NorthSide Charity Challenge 2016

Af Redaktionen

NorthSide Charity Challenge 2016 er en professionel ECCO Tour golfturnering, hvor der samles penge ind til udsatte i Aarhus og til skandinaviske golftalenters præmiesum i netop NorthSide Charity Challenge. Det sker på en af områdets bedste golfbaner, nemlig Lyngbygaard Golf. Det er fra den 14. til den 18. juni.

 

Et helt igennem sympatisk formål

I 2015 blev der indsamlet 250.000 kroner til udsatte i Aarhus, i et samarbejde mellem Lyngbygaard Golf, NorthSide og ECCO Touren. I år håber arrangørerne, at beløbet i 2016 bliver endnu større.

 

Eftersom alle pengene indsamlet via auktion, fundraising med mere deles mellem de udsatte i Aarhus og præmiesummen i turneringen, deltager golftalenterne med ekstra motivation i turneringen. De i alt 120 professionelle spillere forventes at yde en stor indsats for at forbedre vilkårene for sig selv, mens de bakker op omkring fundraising til udsatte i Aarhus. På den måde mener arrangørerne, at golf, Rock’n Roll og Charity spiller bedst sammen.

 

Castenskiold Charity Lounge – fredag den 17. juni

I uge 24 er Lyngbygaard Golf vært for Ecco Tour turneringen NorthSide Charity Challenge, hvor der er masser af muligheder for at komme ud at se noget rigtig godt golf. For at gøre det lidt sjovere og mere festligt at være tilskuer, vil Castenskiold fredag den 17. juni i tidsrummet 12.00 -17.00 åbne op for Castenskiold Charity Lounge på hul 2. Her vil det være muligt at følge spillernes kamp på det tricky par 3 hul, hvor Castenskiold samtidig har udlovet EN HALV MILLION KRONER til charity ved hole-in-one. Så mon ikke det bliver lidt ekstra spændende!

 

Castenskiold Charity Lounge vil byde på:

  • Fri fadøl
  • Gratis Red Bull
  • Gratis pølser og brød
  • Fede konkurrencer med vilde præmier
  • En masse hygge og god golf

 

Stand Up ved hullet

Som et ekstra krydderi vil komikeren, Carsten Bang, være konferencier ved hullet og dermed sørge for lidt at grine af mellem slagene. Mon ikke der kommer noget sjovt ud af det. Eftersom de gode folk på Castenskiold ikke ønsker, at folk skal køre hjem med for meget alkohol i blodet, har de samtidig sørget for bustransport til og fra Lyngbygaard Golf Klub. Bussen vil køre fra Aarhus C klokken 11.15 og retur igen kl. 18.00. Samme aften er der stort afterparty i restauranten på Castenskiold ved åen.

 

Følg med i nye tiltag

Det bliver helt sikkert en sjov og ikke mindst anderledes dag hos Lyngbygaard Golf – som gerne skulle byde på en masse god golf, ømme lattermuskler og forhåbentlig en halv million kroner i indsamlingsbøssen til de udsatte i Aarhus. Castenskiold holder os opdateret med de sidste nye tiltag til Castenskiold Charity Lounge – så husk, at holde dig orienteret omkring arrangementet på Castenskiolds hjemmeside her: 

 

Castenskiold støtter udsatte unge

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle