Cerescrawl
//Det sker

Cerescrawl – Aarhus´ bedste og billigste pubcrawl

Af Karen Iversen

Cerescrawl er Aarhus’ bedste og billigste pubcrawl for studerende. For kun 55 kroner får du en Cerescrawl med mad og fire genstande. Det er en perfekt introduktion til Aarhus’ hyggelige og festlige barer. En billig og hyggelig måde at få en bytur, hvor der også er rig mulighed for at møde andre studerende og få nye venner. Du skal nok ikke vente for længe med at købe billet. Sidste gang var der hurtigt udsolgt! Næste crawl er torsdag den 9. februar klokken 18.30.

 

Program for næste Cerescrawl. Her skal vi besøge fire forskellige steder:

 

Klokken 18.30 starter vi på Centralbar i hjertet af Aarhus, hvor vi får den første øl. Dernæst er det bare med at udnytte værtshusets gode tilbud.

 

Klokken 19.30 går turen til HeadQuarters, hvor alle vil modtage en gratis ”Sur barchef”. Efter den lækre drink kan man købe to Royal Økologisk for kun 25 kroner. Et fremragende tilbud på den hyggelige bar, som ligger lige ved Musikhuset.

 

Klokken 20.00 leverer WeDoBurgers Burger med Fritter på HeadQuarters.

 

Klokken 21.15 tager vi ned til åen, hvor vi på The Brick får en Booster Bomb. Dernæst er der øl eller sjusser for 30 kroner stykket og fire for 100 kroner. En super måde at sikre sig, at man er klar til Cerescrawls sidste sted.

 

Klokken 22.15 lander vi på ZenZa, hvor man får den første øl eller sjus. Dernæst har de en masse lækre tilbud.

3 x Sjusser for 100 kroner

2 x Cocktails for 65 kroner inden 24.00 (2 x cocktails for 100 kroner efter 24)

1 x Husets flaske inkl. 2 mix for 600 kroner hele natten

3 x RTD’er for 100 kroner

Der er kun 50 pladser til eventen her, så skynd jer at købe billet.

 

Cerescrawl vol. 2.0

Arrangørerne fandt på Cerescrawl for at give nye studerende og generelt studerende i Aarhus, en introduktion til de fantastiske værtshuse og barer vi har i byen.

Målet var, at de ville lave den bedste og billigste pubcrawl i Aarhus – måske i Danmark.

 

55 kroner inklusiv mad

For det beskedne beløb af kun 55 kroner får man mad og fire genstande, samt gode tilbud hele aftenen. Det, synes arrangørerne selv, er et ret godt tilbud. Alt dette kan man være med til, hvis man fremviser billet og et aktivt studiekort. Royal Unibrew har to medarbejdere med. De tager de studerende med rundt, så vi er sikre på, at deltagerne får den bedst mulige aften. Maden kommer fra den populære burgerjoint, WeDoBurgers. Så alt er klar til en helt perfekt aften.

 

Sidste gang, som var i oktober, var en kæmpesucces. Og da det var den første gang, lærte vi også en masse. Så vi er sikre på, at den næste bliver endnu bedre. Derfor kommer vi til at have seks Cerescrawl i år, hvor vi vil besøge forskellige barer.Cerescrawl

Så selvom man deltager i en Cerescrawl, kan man sagtens tage på en til. Arrangørerne modtager ikke selv penge, og takket være deres fremragende samarbejdspartnere, er det kun selve maden, man betaler for.

 

Hvis man følger Cerescrawl på Facebook, er det muligt at vinde fede præmier, da der løbende vil være konkurrencer derinde. Det er også muligt at finde begivenheden for den næste Cerescrawl der. Billetterne købes igennem Greenticket.

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle