Daniel McBurnie
//Det sker, Uncategorized

En kompromisløs søgen efter de bedste råvarer – ny passioneret køkkenchef på Remouladen

Af Jan L. Pedersen

Efter en del indkøring og nye menuer præsenterer den anerkendte og roste Restaurant Remouladen i Vejle deres nye køkkenchef, og hvad vi gæster kan forvente mere af.

Folkene bag Remouladen er i dén grad sikre på deres valg af ny køkkenchef – og ikke mindst stolte over at sige, at Daniel McBurnie både er ”landet” sikkert i restauranten, har sat sit præg på menuen og er 100% klar til at vise sit og Remouladens køkken frem.

 

Lysende talent

Daniel McBurnie, der har en fortid på blandt andet Rick Steins Seafood Restaurant, AOC og senest souschef på Marchal d’Angleterre, er i al stilfærdighed tiltrådt som ny køkkenchef på Restaurant Remouladen i Vejle. Den nye køkkenchef har en stor passion for mad, der smager af noget. Ikke for sart mad. Der skal være smag i serveringerne. En kombination, der matcher restauranten på lystbådehavnen i Vejle perfekt.

 

Restaurant Remouladen udviklinger altid deres menu. Udvikling af menukortet såvel som udvikling af restaurantens løbende tiltag inden for bæredygtighed, økologi og råvarer. Med ansættelsen af én af Danmarks store talenter som ny køkkenchef, har restauranten skabt fundamentet for endnu mere udvikling i køkkenet. Niveauet har altid været højt på Remouladen, men nu er der potentiale for at fortsætte udviklingen af niveauet.

 

En ung, erfaren, mand

Med sine 25 år har Daniel McBurnie en fortid på flere profilerede restauranter, og selv om det alene af den grund er nærliggende at vælge ham til køkkenchef på Restaurant Remouladen, så spiller flere ting ind. Daniel McBurnie har nemlig ikke kun et stort talent for velsmag. Han er ambitiøs og visionær, og så er han kompromisløs i sin søgen efter de bedste råvarer, og ikke mindst går han meget op i økologi og dyrevelfærd. Det harmonerer utrolig godt med Remouladens profil, hvor kvalitet, lokale råvarer og smag er omdrejningspunktet, siger administrerende direktør, Daniel Bro Schmidt.

 Daniel McBurnie

Underspillet og ydmyg restaurant

Det er også Daniel McBurnies mål at fortsætte Remouladens udvikling indenfor flere områder. Jeg ser Remouladen som et fremragende dog underspillet sted med utrolig mange muligheder. Ikke mindst de åbenlyse kvaliteter, som økologi og bæredygtighed, god behandling og respekt, tiltaler mig, siger Daniel McBurnie, der allerede er i gang med at udvikle idéer og konkrete tiltag med fokus på smag og kvalitet. Passionen for den rene, ærlige menu, måske til tider med lidt kant – ligger ham på sinde. Det samme gør god stemning hos gæsterne såvel som hos personalet.

 

Den handler om den “rigtige”

Der er ingen tvivl om, at det er hele pakken, vi er glade for ved ansættelsen af Daniel McBurnie. Han komplimenterer vores mission og værdier og bringer dem i spil – fra sine valg af råvarer til valg af menu og stemningen omkring sig, fortæller Daniel Bro Schmidt, der ikke er det mindste i tvivl om, at Restaurant Remouladen med Daniel McBurnie kommer til at markere sig som én af landets bedste restauranter både til frokost og aften. Muligheden er til stede. Og med jysk besindighed, afslutter Daniel Bro Schmidt med, at han faktisk er tilfreds med niveauet på Remouladen.

 

Altid mange gæster

Direktørens udtalelse har noget på sig. Jeg har to gange prøvet at få bord på Remouladen til frokost, men begge gange var der fuldt booket – og så på hverdage. Det fortæller mig blot, at jeg nok ikke er den eneste, som synes, at det bedste (mad)stop på Motorvejen, mellem Aarhus og København, er Remouladen i Vejle.

Restaurant Remouladen er, sammen med Tree Top og Restaurant Me|Mu, blandt provinsens bedste restauranter. De trækker gæster fra hele landet, og har om nogen fået Vejle på det gastronomiske landkort.

 

Restaurant Remouladen

Stævnen 55
7100 Vejle
Email:info@restaurantremouladen.dk
Telefon: +45 75 73 83 00
Link til hjemmeside

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle