Guldregn over Det Danske Kokkelandshold under OL – tre guldmedaljer til Danmark

Sammen med 20 andre lande kæmper Danmark om guld ved OL for Kokkelandshold i Erfurt i Tyskland i denne uge. Det danske hold består af nogle af de spirende, nye talenter indenfor dansk gastronomi, og holdene har trænet intensivt de sidste 6 måneder, for at blive klar til OL. Det danske team består af et junior og senior hold og for første gang i år deltager også catering landsholdet. I alt består hele OL teamet af 50 personer og tæller alt fra holddeltagere, teamledere, bestyrelse, opvaskere, hjælpere og mange flere. I dag sikrede holdet sig de tre første guldmedaljer til Danmark.

 

Det Danske Kokkelandshold høster tre guldmedaljer efter de første konkurrencedage

OL i Erfurt afvikles over flere dage og i dag kom så resultatet af de første discipliner, som holdene skal igennem. Og Danmark kunne ikke ønske sig en flottere start ved OL. De første tre guldmedaljer er nu i hus.

 

Junior landsholdet vinder guld i disciplinen edible buffet

Det danske junior hold vandt guld i disciplinen edible buffet, som består af 2 kolde og 2 varme fingerfoods, fiskefad, 3 fiske terriner med garniture, 2 kolde saucer, en salat, en hovedret og en dessert.

 

Senior landsholdet vinder guld i disciplinen varmt køkken

Og det danske senior hold fulgte trop med en flot guld medalje i disciplinen varmt køkken, som består af en 3-retters menu på tid til 60 personer. Menuen bestod af helleflynder, oksetyksteg og chokolade/hindbær dessert.

 

Catering landsholdet vinder guld i disciplinen mad til 150 personer på tid

Det danske catering landshold sluttede den sejrrige dag af ved OL i Erfurt med en sikker guldmedalje i disciplinen mad til 150 personer, hvor holdet bl.a. skulle lave suppe, hovedretter, vegetar ret, dessert, mv.

 

De tre Kokkelandshold – junior, senior og catering har et stort følge med sig til OL i Erfurt. I alt er 50 personer fra Danmark med til OL – udover holddeltagerne er der også teamledere, bestyrelse, opvaskere, chauffører og hjælpere. Kortegen består af landsholdets 15 ton udstyr, 3 ton råvarer og 5 minibusser. Landsholdet har lejet en lokal kokkeskole i nærheden af konkurrenceområdet, hvor de forskellige hold forbereder deres deltagelse i konkurrencerne. De har egen kok med, som sørger for forplejning til hele holdet i den uge, de er afsted. Så alle sejl er sat for at sørge for toppræstationer for alle hold.

 

OL for kokke finder sted i den tyske by Erfurt i dagene 22. – 25. oktober 2016. Den 26. oktober 2016 offentliggøres det endelige resultat og alle placeringer. Kokkelandsholdet deltager med repræsentanter fra både junior, senior og catering holdene.

Del:Share on Facebook104Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar