//Det sker

I december holder Munkebjerg Hotel julefester med Lars Hjortshøj som underholdning

Af Redaktionen

På seks dage i december måned arrangerer Munkebjerg Hotel julefester med overdådig julebuffet, musik i topklasse og Lars Hjortshøj som brillant og erfaren konferencier.

Munkebjerg Hotel pynter i år op og gør sine julefester til noget helt unikt. Hotellet slår dørene op og byder på helaftensunderholdning fra kl. 18.00 til kl. 01.00 i løbet af hvilken forskellige julemenuer, inklusive den store julebuffet, serveres og god musik spilles. Den kendte skuespiller, standupper og TV-vært, Lars Hjortshøj, står for underholdningen og vil med sit talent for satire og hverdagshumor uden tvivl få publikum til at falde ned af stolene af grin. Ind imellem grinene vil det talentfulde band, New Location, spille alle de kendte og populære dansenumre.

 

Klassisk julemad

Den store julebuffet er en overdådig affære med noget for enhver smag. Der er både koldt og varmt, fugl og fisk samt ost og dessert. Sprød ribbenssteg med rødkål, andesteg med brunede kartofler og rejer med citron og mayonnaise kan alt sammen vælges og kombineres med ris à l’amande eller nødder og friske frugter til dessert for blot at nævne en lille del af udvalget. Munkebjerg er et firestjernet hotel med eget bageri, slagteri, røgeri, konditori samt fire forskellige restauranter. Dets erfarne kokke har fremelsket de bedste menuer og står klar til at levere traktementer ud over det sædvanlige.


Disse er aftenerne, hvor eksempelvis virksomheder kan belønne deres ansatte for en god indsats i løbet af året og forkæle dem med en uforglemmelig juleoplevelse, men julefesterne er åbne for alle, der vil opleve underholdning, glæde og fest fra øverste hylde. Efter julefesten er der mulighed for at overnatte på et af hotellets mange skønne værelser.

Se mere her:

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle