//Anmeldelser

Dee Dee’s – stedet for din næste Club sandwich

Af Steen Jensen, aarhusupdate.dk

En af byens ældste og mest klassiske sandwichbarer ligger over for Banegården. Dee Dee’s Sandwiches, Salads and Cookies har mange år på bagen, og det smager man tydeligt. Det er ikke verdens mest revolutionerende mad, de sælger, men det skal man bestemt ikke pege fingre af. Eksempelvis behøver en Club sandwich ikke altid fornyelse. Nogle gange vil vi bare gerne nyde en klassiker. For der er jo en grund til, den er blevet en klassiker.

 

Vi har aflagt Dee Dee’s flere besøg indenfor de sidste tre uger, og vi er generelt glade for maden. Dog skal du som kunde være opmærksom på, at du nemt kan risikere, at stå i kø i et kvarters tid eller mere. Det er selvfølgelig dejligt, at stedet er en succes, men hvis du planlægger et besøg midt i frokostpausen, er det værd at tage med i dine overvejelser.

Dee Dee's og lidt af hvert

 

Sandwich med kylling og bacon

Vi starter med en velkendt størrelse. Kylling og bacon på lyst flutes. Brødet var okay, dog lidt for blødt. Det behøver ikke ødelægge ganen, men her manglede sprødhed. Der var godt med bacon, men kyllingen hørte ikke til blandt de bedste. Salaten var derimod sprød og lækker. Smagen var efter bogen, og den overraskede ikke. Prisen er 48 kroner.

Kyllinge-baconsandwich fra Dee Dee's

 

Lækre salater med dressingen ved siden af

Hvis du vælger en salat med toppings, får du mulighed for at vælge tre til fem slags toppings, dressing og et halvt groft eller lyst flute. Du kan vælge mellem 27 forskellige slags toppings, og det må næsten være en af grundene til, at den er så populær. Udvalget er nemlig ikke bare stort, men også lækkert. Vi valgte to salater. Den ene med kylling og bacon, den anden med kalkun og bacon. Det var begge friske og fine salater. Dressingen kommer ved siden af, hvilket er et rigtig godt træk. Prisen er 51 kroner per styk.

Stor salat fra Dee Dee's

 

Laks på lækkert fuldkornsflutes

Endnu en klassiker er en sandwich med laks. Her valgte vi fuldkornsflutes, og det vandt klart over det lyse flutes. Primært på grund af konsistens, sprødhed og fuldkornssmag. Vi ville gerne have haft lidt mere laks i sandwichen, da det andet fyld overtog smagen. Og vi efterlyser en mere mør laks. Prisen er 48 kroner.

Røget laks i fuldkorns-sandwich fra Dee Dee's

 

Roastbeef på lys flutes – en sand vinder

Roastbeef har Dee Dee’s fuldstændig styr på. Her er ingen slinger i valsen. Vi valgte den med lys flutes. Kødet var virkelig mørt og saftigt. Klasse. Vælg en chilidressing og en hvidløgsdressing, der er perfekt til det røde kød. Roastbeef-sandwichen er i vores bog blandt de bedste af sin slags i Aarhus.

Roastbeef-sandwich fra Dee Dee's

 

Æg og rejer med tam karrydressing

Æg og rejer med karrydressing skuffede desværre. Det var en okay sandwich, og der var bestemt ikke sparet på rejerne. Men de var for bløde og vandede, og karrydressing var i afdelingen “meget mild”. Vi sad derfor tilbage og ønskede mere smag i sandwichen.

Æg og rejer fra Dee Dee's

 

Club sandwich lige efter vores hjerte

Her er vi igen ovre i en rigtig klassiker. Og denne sandwich er virkelig lækker hos Dee Dee’s. Prisen er 50 kroner, og det er ganske rimeligt. Det ristede toastbrød går rigtigt godt til de friske råvarer og den lækre mayo. Skinken er velsmagende, og den sprøde bacon skaber sammen med brødet en rigtig god modsætning til de bløde æg og resten af fyldet. Mængden af mayo er doseret perfekt.

Club sandwich Dee Dee's

 

Vores vurdering

Maden fra Dee Dee’s svinger lidt i kvalitet. Den bliver aldrig dårlig – langt fra. Men nogle af deres sandwich mangler bare smag, kraft og råvarer, der kan begejstre vores smagløg. Det er selvfølgelig et sted, der ikke satser på at overraske. Det er klassiske sandwich uden dikkedarer, og det sætter vi bestemt også stor pris på. Vi efterlyser dog, at der bliver kælet lidt mere for detaljerne. For ideerne er gode, de mangler bare et sidste pift.

Vi kan dog med fuldstændig rolig hånd anbefale en salat fra Dee Dee’s, da både udvalget og råvarerne er rigtig gode. Og hvis du har lyst til en sandwich med roastbeef, finder du her noget utroligt mørt og lækkert kød. Vælg et fuldkornsflute – det er rigtig godt både hvad angår smag og konsistens. Endelig anbefaler vi også, at du smager den klassiske Club sandwich. Den er enkel, akkurat som den skal være, og smagen er i top. Den er virkelig et bekendtskab værd.

 

Dee Dee’s Sandwiches, Salads & Cookies
Banegårdsgade 8
8000 Aarhus C
[mappress mapid=”538″]

 

Anmeldelser Se alle

Udvalgte artikler Se alle