Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den grønne gren – Godt koncept, ro og en fredelig start på dagen

Af Freja Dumont

Den grønne gren ligger dybt inde i skoven. En lille rolig oase, lidt væk fra musikken til højre for Sølundindgang 2. Her er det elever fra Silkeborg Tekniske skole, der for tredje år i træk prøver deres evner af. Vi kom lige inden middag for at prøve deres brunch.

 

Brunchen bestod af scrambled egg med pølser og bacon, hjemmelavet rullepølse og fennikelspegepølse, brie og Vesterhavsost med oliven og syltede nødder, Skyr med syltede brombær og hjemmelavet musli, brownie samt kaffe, the og økologisk morgenjuice fra Rynkeby. Dertil var der hjemmelavet brød og økologisk smør. Af grønt var der agurk, tomat og rødløg. Prisen var 130 kroner.

 

Tallerkenen var godt sammensat, og der var, hvad vi forventede af en brunchtallerken – ikke noget ud over det sædvanlige. Der anvendes primært økologiske varer, og alt er hjemmelavet lige fra de syltede rødløg til ramsløgspølserne.

Ærlig mad hos Den Grønne Gren på Smukfest

Vi vil fremhæve pølserne lavet af ramsløg fundet i bøgeskoven. Dem kunne der godt være lidt flere af. Baconen var sprød, de friske champignon store og gav lidt salt til scrambled egg. Brødet var lunt og lækker. Rugbrødet var fyldt med kerner. Også den hjemmelavede rullepølse og den søde brownie er værd at nævne.

Fagcenter Silkeborg - Den Grønne Gren på Smukfest

Der er dækket pænt op på Den grønne gren. Teltet, som vi valgte at sidde i, har langborde, som er fyldt med krydderier og blomster. Det skaber en god hygge. Betjeningen kom ned til bordene og tog imod bestillinger. Meget venlige mennesker der med et smil tog imod bestillingen.

Den Grønne Gren på Smukfest

Det er helt tydeligt, at eleverne fra teknisk skole i Silkeborg kræser om maden. Alt er lavet fra bunden, og konceptet med, at eleverne kommer ud og mærker verden, er en god ide.

Brunchen var frisklavet og absolut værd at prøve i stedet for de sædvanlige bokse med et rundstykke, to tilbehør og en juice, som købes i campingområderne. Prisen er 130 kroner, hvilket er helt i orden for lækre råvarer og mad lavet fra bunden.

Vi fik lagt en god bund for dagens festival!

 

 

Del artikel

Andre læser også