Guide – Den sikre frokost i Aarhus Centrum

Hvis du vil være sikker på en god frokost i Aarhus Centrum, har vi et bud på 14 stabile spisesteder. Udvalget er bredt, men vi har taget dem med, som vi ved er sikre kort. De er forskellige på mange måder, men leverer alle god mad til en fornuftig pris. Betjening og stabilitet ligger i den bedste ende af skalaen. Der er helt sikkert også andre, som burde være med, men vi har kun koncentreret os om dem, vi kender og kan anbefale på nuværende tidspunkt. Vores lille frokostguide til Aarhus er mest tænkt til dem, som gerne vil prøve noget andet end de traditionelle og halvkedelige caféer og firmakantiner.

Alle de restauranter vi har med i denne guide, har på madsiden et prisniveau i mellemklassen. Rækkefølgen er tilfældigt valgt og ikke et udtryk for, at de bedste restauranter er nævnt først. Som altid skriver vi kun om de gode og dem, som er en anbefaling værdig.

Mefisto

Hvis du er i Latinerkvarteret, kan du ikke undgå at støde på Mefisto. Beliggenheden er blandt byens bedste, og når du træder indenfor, emmer det af god stemning i den gamle bygning. Restauranten er kendt for sine gode fiskeretter og især hummeren. Maden er altid en sikker vinder på Mefisto. Store portioner, hvor flere af dem efterhånden har klassikerstatus. Mefisto har meget at byde på, men noget af det, vi vil fremhæve, er den hurtige servering af frokostretterne. Vi har endnu ikke oplevet ret lang ventetid til frokost. Så hvis du siger til betjeningen, at du har travlt, kan du spise en god frokost på en halv time. Empati og gæstfrihed er begreber, de ved, hvad betyder på Mefisto.

Du kan blive mæt for 178 kroner, hvis du vælger stjerneskuddet. Ellers er der to faste frokostretter på kortet til 238 kroner. Hvis du ikke er til fisk, så er der også flere retter uden fisk, blandt andet kalvemedaljoner med svampe á la creme og persille til 198 kroner. Du kan også få luksussandwich på Mefisto til 98 kroner, og dem bliver du også mæt af. Prismæssigt kan du både spise en billig frokost på Mefisto, men du kan også give den gas med et par gode hummerserveringer.

Mefisto har åben for frokost alle ugens syv dage. Læs også: Anmeldelse af frokost på Mefisto

Frokost-på-MefistoMefisto – Gourmetbar og Café

Volden 28
8000 Aarhus C
Telefon +45 86 13 18 13 
www.mefisto.dk
 Streg

Klassisk 65

Den kendte bistro i Jægergårdsgade er mest kendt for sit aftenkort, men frokosten på Klassisk 65 har også noget at byde på. Her får du fransk bistromad til en fair pris. Indretningen er fransk på den gode og originale måde. Stemningen er intim og hyggelig. Det er det tætteste, vi kommer på en ægte pariserbistro i Aarhus. Til frokost er der som regel mere plads, og du sidder ikke så tæt, som du gør en aften til en middag. Når solen er fremme, er der også udeservering. Den hippe Jægergårdsgade har sin egen sjæl, og Klassisk 65 er for længst blevet synonym med gaden. Det er i den grad afslappende at sidde og se, livet kører forbi.

Priserne er fornuftige. Du kan blive mæt for omkring 200 kroner. Her får du to retter. En gang hjemmegravad laks efter Ingeborg Suhr koster 98 kroner. En terrine af foie gras koster 110 kroner. Der er altid en seks – syv frokostretter, du kan vælge mellem.

Der er frokost alle dage fra 12.30 til 15.00, dog undtagen søndag.

Frokost-på-Klassisk-BistroKlassisk 65 – Bistro & Vinbar

Jægergårdsgade 65
8000 Aarhus C
Telefon +45 86 13 12 21
Mail: soren_ak@hotmail.com
www.klassiskbistro.dk
 
Streg 

Den Lille Kro

Dansk frokost som i gamle dage –  ikke helt, men tæt på. Her får du smørrebrød, når det er bedst. Der er dog mere og bedre pålæg, end der var i de føromtalte gamle dage. Stemningen er som på en landevejskro, bortset fra Den Lille Kro ligger i Aarhus centrum.

Frokostmenukortet er, som du ser den på de klassiske, danske frokostrestauranter i København. Sild, smørrebrød med øl og snaps til. Dansk og nok af det. Der er meget godt at sige om Den Lille Kro, men en af de ting, som vi vil fremhæve, er, at man er tro mod det danske køkken, og så er alt hjemmelavet. Ud over det er betjeningen altid til at snakke med. Maden til frokost kommer ret hurtigt, så ventetid her er en by i Rusland.

Priserne er ikke dyre. Du bliver med garanti mæt. To stykker smørrebrød er en god og mættende frokost, og du slipper med 150 kroner. Et godt bud er, at Den Lille Kro har det største smørrebrødskort i Aarhus.

Den Lille Kro har åben til frokost mandag til lørdag fra 11.30 – 15.00. Læs også: Anmeldelse af frokost på Den Lille Kro

Frokost-på-Den-Lille-Kro-i-AarhusDen Lille Kro

Nørre Allé 55
8000 Aarhus C
Telefon + 45 86 86 44 41
Mail: info@denlillekro.dk
www.denlillekro.dk
 
Streg

Restaurant ET

Sikker fransk brasseriemad – også til frokost. Restaurant ET er kendt for deres aftenkort. Det byder på noget af byens absolut bedste franske brasseriemad. Menukortet til frokost har en stor del af det samme, som aftenkortet har. Det er fyldt med sikre klassikere. Stedet ligger for enden af Aarhus å i den mere rolige del af åen. Stemingen er mere stilfuld. Det er klassisk og en smule minimalistisk indrettet. En klassiker er Michel Michauds rørte oksetatar. Ellers kan anbefales den klassiske fiskesuppe, som er blandt byens bedste. Der er meget plads i restauranten, så man kan sagtens sidde ugeneret og holde et møde, uden andre kan høre, hvad der tales om. Restaurant ET ligger i den rolige ende af åen.

Priserne er ikke høje. Portionerne er pænt store på Restaurant ET, så man får meget for pengene, især til frokost. Betjeningen er blandt byens bedste og mest stabile. Vinkortet er stort, og en del vine fås på glas, hvilket giver ekstra point i vores verden.

Lukket søndag. Frokost serveres fra 12.00-15.00.

Frokost-på-Restaurant-ET-i-AarhusRestaurant ET

Åboulevarden 7
8000 Århus C
Telefon: +45 86 13 88 00 
Mail: velkommen@restaurant-et.dk
www.restaurant-et.dk
 
Streg

Klassisk Fisk

Den hyggelige restaurant i Nørregade er i den grad værd at besøge til frokost. Den ligger lidt væk fra åen, men stadigvæk på kanten af Latinerkvarteret. Det er et af de steder, man opsøger, og når du først har spist frokost der en gang, så glemmer du den aldrig.

Klassisk Fisk er blandt byens bedste fiskerestauranter – også til frokost. ”Fisken”, som restauranten hedder i daglig tale herovre i provinsen, har åben hele året. Der en et par signatur-retter på Klassisk Fisk, som bør nævnes, da de i den grad er i fiske-superligaen. Det er taskekrabben og kongekrabben. De to retter er stærkt vanedannende. Ellers er der et pænt stort udvalg til frokost. Hvis nu man ikke er til fisk, så kan man godt få retter, som ikke er fisk. Carpaccio af modnet oksemørbrad med høvlet foie gras eller en kartoffelmad er et par alternativer til fisk.

Menukortet er stabilt. Det er fisk, der tegner sig for hovedparten af retterne. Vi kan anbefale et stjerneskud med håndpillede rejer til 98 kroner. Svinebilligt i vores verden. Betjeningen er tilstede og ved, hvad de har med at gøre. Klassisk Fisk er et stabilt og sikkert valg.

Åben alle dage til frokost fra kl. 12.30 til 16.00. Læs også: Anmeldelse af frokost på Klassisk Fisk

Frokost-på-Klassisk-FiskKlassisk Fisk – Vin & Østersbar

Nørregade 38
8000 Aarhus C
Telefon + 45 28 71 99 95
www.klassiskfisk.dk
 
Streg

Café Casablanca

Pariserstemning, brasseriemad, klassisk caféburger og dansk smørrebrød. Ja, menukortet har lidt af det hele på Casablanca. Den kendte café i den brostensbelagte Rosengade er mere end en café. Den har så meget mere at byde på, end man umiddelbart regner med – vel at mærke til gode priser. De laver også, blandt så meget andet, en helt igennem flot frokost. De tre stykker smørrebrød er altid et stikker valg. De er i den bedre ende af smørrebrødsskalaen. Råvarerne er altid gode. Der er en pæn variation på menukortet, og så er der et godt og varieret udbud af drikkevarer. Betjeningen er helt nede på jorden og er nemme at have med at gøre.

Indretningen er klassisk fransk. Du går aldrig galt i byen ved  at tage forretningsforbindelser med på Casablanca. En stor del af stamgæsterne er erhvervsfolk, hvilket er med til at gøre caféen oplagt til forretningsmiddage.
Casablanca har udeservering på begge sider ad vejen – og der er vel plads til en 60 – 70 personer. Når solen er fremme, er Casablanca uden tvivl et af de bedste steder i byen at sidde udenfor at spise.

Åben alle ugens dage til frokost.

Frokost-på-Café-CasablancaCafé Casablanca

Rosensgade 12
8000 Aarhus C
Telefon +45 86 13 82 22 
Mail: cafecasablanca@mail.dk
www.cafe-casablanca.dk
 
Streg

Restaurant Kohalen

Klassisk dansk frokost når det er bedst. Restaurant Kohalen hører med til inventaret i Aarhus – så let kan det siges. Kohalen er en ren frokostrestaurant. Der er åben mandag til lørdag – og kun til frokost. Kohalen er populær, og der er næsten altid fuldt hus. Det er dog ikke umuligt at få bord, men vi råder dig til at bestille bord et par dage i forvejen. I dag er Kohalen et af de mest populære frokoststeder i Aarhus – og det er uden tvivl. Kohalen er original – intet mindre end et klenodie i Aarhus. Restauranten hører til på havnen. Den har ligget der altid, og er en uundværlig del af miljøet.

Maden er den klassiske, danske frokost. Pariserbøffen har ry for at være den største i Aarhus, men ud over størrelsen så smager den også fantastisk godt. Kohalens hjemmelavede lune, stegte sild i tomatlage og med bløde løg er også en klassiker. Ellers er der smørrebrød på kortet, mørbradbøf og flæskeæggekage. En anbefaling af de store er også den ristede røget ål med lun røræg og purløg.

Lukket lørdag og søndag. Læs også: Anmeldelse af frokost på Kohalen

Frokost-på-Restaurant-KohalenRestaurant Kohalen

Jægergårdsgade 152 – 154
8000 Aarhus C
Telefon +45 86 12 14 81
Mail: jesogrita@kohalen.dk
www.kohalen.dk
 
Streg

Nordisk Spisehus

Her får du gourmetfrokost. Frokostmenuen skifter jævnligt, alt efter hvilket tema der er på Spisehuset. Nordisk Spisehus er en tema-restaurant forstået på den måde, at de sådan cirka hver anden måned finder et tema, som de så bygger mad, vin og indretning op efter. Mange af temaerne er inspireret af Michelinrestauranter, så som de bedste restauranter i New York, i Paris eller i Rom. Dog kan et tema som den danske tv-serie Matador også være et tema. Her retænker man så nogle af de gamle klassiske retter og smage i nyfortolkninger. Frokosten på Nordisk Spisehus kan også serveres hurtigt. Du kan godt nå at spise fem frokostretter på en time. Umiddelbart vil man tro, det er for hurtigt, men det er faktisk helt okay. Køkkenet og betjeningen har styr på tiden, så det føles godt og effektivt.

Stemningen på Nordisk Spisehus er hyggelig. Den er meget flot indrettet i nordisk stil. Også her er betjeningen i topklasse.

Priserne er i den gode ende af middelskalaen. En frokost med tre retter koster 199 kroner, mens fem retter koster 299 kroner. Dog får man meget for pengene i forhold til en middag efter klokken 18.

Lukket søndag. Læs også: Anmeldelse af Nordisk Spisehus

Frokost på Nordisk SpisehusNordisk Spisehus

M.P. Bruunsgade 31
8000 Aarhus C
Telefon +45 31 39 21 23
Mail: info@nordiskspisehus.dk 
www.nordiskspisehus.dk
 
Streg

Restaurant Europa

Klassisk dansk smørrebrød med mere. Et lille gemt og til tider overset sted. Hyggen, betjeningen og maden er skøn. Der er ikke noget at komme efter hos Europa. De gør det godt, og hvis du har spist bare en gang på Europa, så glemmer du ikke stedet. Der er en følelse af, at man er i en madhule, lidt ligesom man ser det i Rom. Smørrebrødet er omdrejningspunktet. Det minder meget om de gode, klassiske smørrebrødsrestauranter i København. Roastbeef med stegte løg på Europa er i verdensklasse, men det er deres hønsesalat med bacon også. Vi har jo alle vores favoritter, når vi taler om smørrebrød, og der er en del at vælge mellem på Europa. Udover smørrebrød er der også Pariserbøf og pulled pork rørt med grov sennep, som serveres på ristet rugbrød med pocheret æg og purløg.

Værtsparret hedder Karin og Sofus. Mindst en af dem er altid tilstede. Det er et af de steder, hvor værten er tilstede, og alle snakker med alle. Ud over restauranten, har Europa en god og hyggelig bar, som er åben til klokken 2 torsdag, fredag og lørdag.

Lukket søndag. Læs også: Anmeldelse af Restaurant Europa

Frokost-på-Restaurant-EuropaRestaurant Europa – Mad & Vinbar

Havnegade 28
8000 Aarhus
Telefon: + 45 86 19 86 18
www.restauranteuropa.dk
 
Streg

CANblau

Spansk tapas når det er bedst. Hvis du er til tapas, er der kun en restaurant i Aarhus, som ligger i tapas-ligaen – og det er CANblau. På Klostertorvet ligger den spanske restaurant CANblau. Her er der masser af plads og et godt sted til forretningsmøder, hvor der er mange deltagere. Restauranten er der også til dem, som bare ønsker noget hurtig frokost. Man kan sidde alene ved spisebaren eller sidde i den afdeling, hvor der er små borde. Der er vel omkring 170 siddepladser, dog ikke i samme rum. Stemningen er spansk. Indretningen er autentisk, som du oplever den i blandt andet Barcelona. Maden er god, og der er meget nytænkning over den. Den er spansk inspireret, men ikke kun spansk efter vores vurdering. Det er stadigvæk tapas, altså de mindre serveringer, som er omdrejningspunktet.

Noget af det gode ved CANblau er, at menuen skifter ofte, og der altid er en del at vælge imellem.

Åben alle ugens dage.

Frokost-på-Canblau-i-AarhusCANblau Tapas Bar

Klosterport 2
8000 Aarhus C
Telefon + 45 86 88 88 19
Mail: info@canblau.dk
www.canblau.dk
 
Streg

Teater Bodega

Et af byens ældste spisesteder og en tidslomme fra en svunden tid. Teaterbodegaen er velbesøgt. Der er altid mange mennesker – og der kan kun opfordres til at bestille bord. Teater Bodegaen har det meste. Den har historien, de gamle lokaler, traditionerne, maden, placeringen, betjening som man husker den fra Matador og ikke mindst mad, som er tidløs og velsmagende.

Frokosten er dansk og klassisk. Smørrebrød er altid på kortet. Det er godt og er klart en anbefaling værdig. Men på Teaterbodegaen er de også meget kendte for deres anretninger. Der er en stor frokostanretning og en lille. De er der altid og er i en størrelse, så du bliver mæt, uanset om du vælger den store eller den lille. Noget, der som regel er på mindst en af de to anretninger, er sild, pandestegt rødspættefilet, gravad laks, mørbradbøf, røget ål og en lille engelsk bøf med bløde løg.

På væggene i restauranten hænger der mange billeder, også flere end man normalt ser. De hører til og er med til at fortælle historien. Der er mange af dem, og på de fleste er der skuespillere – et stykke teaterhistorie.

Lukket søndag. Læs vores anmeldelse af Teaterbodega her;

Frokost-på-TeaterbodegaenTeater Bodega

Skolegade 7
8000 Aarhus C
Telefon +45 86 12 19 17
www.teaterbodega.dk
 
Streg

Restaurant Martino

Den italienske restaurant Martino på Marselisborg Havn er altid et besøg værd. Beliggenheden og udsigten er ikke til diskussion. Den er blandt de bedste i Aarhus. Især når vejret er godt, er det svært at undgå at blive tiltrukket af terrassen på Martino. Restauranten ligger på første sal, hvilket er med til at give den fantastiske udsigt ud over bugten og Aarhus.

Maden er både italiensk og dansk. Så der er et godt mix. Af de retter, som vi vil anbefale, er Martinos frokosttallerken. Der er lidt af hvert, og den er rigtig god til prisen. Derudover er der Pasta con funghi, sort pasta med oksemørbrad og svampe. En klassiker som man aldrig bliver træt af. Ellers er der blandt meget andet dansk stjerneskud, pariserbøf og æggekage på frokostkortet. Vi mener, at det er den italienske frokost, som skiller sig ud på Martino. Den er vanvittig velsmagende, og så fås den ikke andre steder i Aarhus.

Stemningen og indretningen er i den maritime genre, men ikke overdreven. Lokalerne er lyse, og det er havnen og vandet, som er kulissen. Der er godt med plads, man sidder ikke tæt på nogen måde. Hvis du skal holde et møde, hvor det kræver lidt diskretion, er Martino oplagt, da der er flere rum og masser af plads.

Åben hele året og alle ugens dage.

Frokost-på-Martino-på-Marselisborg-HavnRestaurant Martino

Marselisborg Havnevej 46 B
8000 Aarhus C
Telefon +45 86 18 19 69
Mail: martino@martino.dk
www.martino.dk 
 

StregFerdinand

Brasseriet ved åen byder også på frokost. Restauranten er kendt for sit ærketypiske franske køkken. Indretningen er klassisk fransk. Der er stil og klasse over brasseriet. Der er god plads ved bordene, så man føler ikke, man sidder for tæt. Priserne ligger ikke i den høje ende af skalaen, som man måske kunne forvente. Du får noget for pengene til frokost. Derfor er det oplagt at flere valgte at spise frokost ude i byen.

Meget af det, som er på aftenkortet, er også på frokostkortet, dog ikke i helt så store portioner. De har et fast frokostbræt, hvor du kan vælge mellem tre, fire eller fem små retter. Det er i orden til prisen, og det skifter ret jævnligt. Ellers er der altid tatar, Rib Eye Steak og Chevre Chaud. En del vin fås på glas, hvilket som regel er at foretrække til frokost.

Betjeningen er afdæmpet og klassisk i det, hvilket en del at gæsterne nok også forventer. Der kommer mange forretningsfolk og spiser deres frokost på Ferdinand. Der er også god plads her, så man kan sagtens sidde lidt diskret og spise sin frokost. Man er meget tæt på de mange caféer langs åen.

Lukket søndag

Frokost-på-FerdinandFerdinand

Åboulevarden 28
8000 Aarhus C
Telefon +45 87 32 14 44
Mail: mail@hotelferdinand.dk
www.hotelferdinand.dk
 
Streg

Restaurant Pondus

Dansk bistro er ordene om den nye Pondus ved åen. Bag de store stilladser, godt gemt bag de store bannere – og trækasserne med grønkål, ligger lille Pondus trygt og godt. Restauranten er ikke stor, der er plads til små 30 gæster. Målet er da heller ikke størrelsen, men at skabe en hyggelig lille bistro med fokus på økologi og friske danske råvarer.

Menukortet er enkelt, men der er altid en fem – seks retter at vælge mellem. Priserne starter ved 65 kroner for en ret. Snacks koster 40 kroner. Tre retter for 250 kroner.

Beliggenheden fejler ikke noget. Tværtimod er her mere ro, end ved café-bredden lidt længere nede af åen. Det gør, at Restaurant Pondus uden tvivl vil være attraktiv for dem, der mere vil være sig selv, og ikke går ud at spise for at bliver set.

Størstedelen af råvarerne er økologiske fra lokale producenter, skal man jo forvente en lidt dyrere pris. Tre retter, velsmagende, økologiske og veltilberedte til 250 kroner. Det er på ingen måde dyrt i vores verden.

Til frokost er der åben fra onsdag til lørdag fra 12.00 – 15.00

Restaurant-Pondus-i-AarhusRestaurant Pondus

Åboulevarden 51 st.
8000 Aarhus C
Telefon: +45 28 77 18 50
Link til hjemmeside
 
 

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+1

18 kommentarer til “Guide – Den sikre frokost i Aarhus Centrum”

 1. Rasmus Hansen

  Hold kæft hvor er I cool. Flot guide. Flere af denne slags – og gerne ligeså grundige:) Hvis man ikke lige bor i Aarhus og spiser frokost hele tiden har man jo et behov for at se hvad de forskellige restauranter kan tilbyde. Næste gang kunne I måske sætte prisniveau på hver enkelt restaurant. Bare et ønske…..

  Svar
 2. Steffen

  Flot gennemgang!..

  Svar
 3. Johan P

  Sikke en flot guide. Man bliver helt blöd. Som udenlandsaarhusianer er denne guide jo alt hvad man har brug for, naar en frokostpzza simpelthen er gaaet hen og blevet for ussel.

  Mange tak!

  Svar
 4. Camilla Hvidt

  Tak for det. Sådan skal det laves. Måske I også kunne lave en over de bedste kaffebarer?

  Svar
 5. Sebastian B

  Overskuelig, præcis og godt gennemarbejdet. Skide lækkert! Tak.

  Svar
 6. Thorsten

  Flot drenge. Det ser godt ud og er grundig arbejde. Ros her fra 🙂

  Svar
 7. Julie C

  Enig i jeres bud. Dog er der nogle restauranter jeg ikke kender – endnu. God og brugbar guide. Hvad med en hvor de gode caféer er med?

  Svar
 8. Patrice

  God guide. Bare forsæt med det. Hilsen Patrice

  Svar
 9. Emil Hammer

  Meget flot liste, stor kadeau for et fremragende arbejde. Jeg må dog indrømme, at jeg ikke forstår hvorfor steder, som Castenskiold eller Kähler ikke er med på din liste. Hvis man har en frokost guide, der skal tages seriøst, så burde det være et must, at disse to steder også er på listen. Disse to er anbefalings værdige.

  Svar
  • Redaktionen

   Du har ret Emil. Begge spisesteder er rigtig gode. Der er givetvis rigtig mange flere som burde med. Vi har set på åbningstider, antal retter, beliggenhed og prisniveau. Vi ville gerne have et blandet segment med. Så de to restauranter du nævner, ligger lige ved siden af to andre restauranter, som er med i guiden. Om du tager vores guide seriøs eller ej er jo op til dig, men vi mener, at vi kan stå inde for det vi skriver.

   Venlig hilsen Jan

   Svar
   • Redaktionen

    Glemte lige at fortælle, at vores frokostguide er læst af over 24.000 personer allerede. Så der må da være nogen, som tager den seriøs:)

    Svar
 10. Inger Boysen

  dejlig oversigt, eneste jeg lige mangler på alle, er priser, som i har i de første anmeldelser, det er væsentligt, hvis man ikke har så mange penge til rådighed 😀

  Svar
 11. Robin Juhl Jensen

  Super guide! Gennemførte og udførlige beskrivelser af restauranterne. Virkelig brugbart når man ikke er kendt i byen.

  Svar
 12. Andreas

  Top lækker guide, kan kun være enig.

  Svar
 13. Lasse

  Fin guide, selv her i 2015. Og jeg bor selv i Aarhus, men kan sagtens bruge guiden.

  Dog synes jeg helt klart der mangler billige frokost restauranter af god kvalitet. For sådan nogle har Aarhus faktisk temmeligt mange af og mange om er mad-interesserede er unge mennesker som ikke har det store budget. Så jeg vil gerne supplere guiden lidt:

  * Restaurant Italia. Den ligger formidabelt placeret ved den nyåbnede å ved Europaplads, for enden af den lange række af ret dyre steder langs Åboulevarden. Deres frokost ta-selv er af utrolig god kvalitet med et meget stort udvalg og mange af retterne er autentiske Italienske, ingen tvivl om det. Faktisk vil jeg gå så vidt som til at sige at Restaurant Italias frokost er det bedste ved den restaurant, selvom deres a-la-carte også er ok. Udover alt dette, så er der selvfølgelig prisen, hvor selv studerende kan være med.

  *Café Globenflakket. Skråt overfor Restaurant Italia. Her er der et ret godt ta-selv frokost bord med stort udvalg og god kvalitet for små penge. Deres eftermiddags-kaffe-kage-ta-selv-bord og deres morgen-ta-selv-borde er også store tilløbsstykker og de servere minsandten også større aftens anretninger, men det er alt sammen andre historier. Interessant indretning på Globenflakket med blandet publikum og god stemning, hvor man kan sidde og gemme sig i forskellige hyggelige kroge eller sidde udendørs, hvis vejret tillader det.

  * Vesterlauget. I Vestergade er der sket en del ting de seneste par år og Vesterlauget serverer rigtig god frokost (og aftensmad) i hyggelige omgivelser, hvor man også kan komme for bare at nyde en øl eller en kop kaffe og hænge ud med vennerne. Deres udvalg er skruet helt i bund, så fokus rettes mod kvalitet og lav pris. Et besøg værd. Mange unge mennesker med god afslappet stemning.

  Der er mange flere, med lav pris og høj kvalitet til frokost. Man kunne skrive en hel guide om prisbillige (frokost)restauranter af høj kvalitet i Aarhus. Mange af stederne er ikke så kendte af folk udefra, så det vil samtid være en interessant guide rundt i byens små gemmesteder.

  Svar
 14. Morten

  God guide 🙂 Flere af den slags..

  Svar
 15. Hanne brøgger

  Synes, at I mangler Carlton på listen?

  Svar
 16. Asbjørn Asmussen

  Flot guide – udførlig, dejligt – men ja, Carlton savnes i gennemgangen!

  Svar

Skriv et svar