//Det sker

DenGrønneAsparges.dk udvider aktiviteterne – måltidskasser er en stor succes

Af Redaktionen

Som følge af stigende efterspørgsel på måltidskasserne fra DenGrønneAsparges.dk er de flyttet i større lokaler på Michael Drewsens Vej i Højbjerg. ”Vi har igennem længere tid haft behov for større lokaler og har været heldige med at finde nye lokaler i Højbjerg, som passer til vores behov. Pakning og distribution af måltidskasser er pladskrævende og de nye lokaler giver os flere muligheder for vækst. Således har vi allerede introduceret en ny 3 dages variant af vores måltidskasse og der er flere initiativer på vej.” fortæller Pia Foged, Indehaver af DenGrønneAsparges.dk.

 

Udvidet Mandagslevering i Århus Syd

DenGrønneAsparges.dk leverer måltidskasser til alle brofaste dele af Danmark. Mandag leverer vi i Århus og resten af landet får måltidskasser om tirsdagen. Vi leverer selv varer i Århus Syd og i resten af landet distribueres de af PostNord. Flytningen til nye lokaler og optimering af arbejdsgange har gjort det muligt at udvide vores mandagslevering til følgende områder: Beder, Harlev, Hasselager, Hørning, Mårslet, Malling & Tranbjerg.

 

DenGrønneAsparges.dk åbner Vinstokken.dk

Foruden måltidskasser, specialiteter og gaver, så sælger DenGrønneAsparges.dk også vin. Igennem de sidste par år har DenGrønneAsparges.dk også importeret vin fra Spanien, hvor Pia og Tom har boet i 5 år.

 

DenGrønneAsparges.dk

”Passionen for vin er blevet større og større med årene. For at give mere fokus til vinen har vi derfor besluttet at åbne vores helt egen vinbutik online – en shop der har fokus på gode kvalitetsvine. På Vinstokkken.dk finder man et bredt udvalgt af kvalitetsvine vine fra hele verden, men med en overvægt af gode spanske vine, som er særligt udvalgt. ”

 

FAKTA om DenGrønneAsparges.dk

Den Grønne Asparges ApS blev etableret i 2012 af Pia Foged. Den drives i dag af Pia og hendes mand Tom Jensen. Med en baggrund fra hhv. salg og marketing af vindmøller og finansafdelingen i Dansk Supermarked var online handel med madvarer et ukendt blad for de to indehavere. Men med tålmodighed, tilpasningsdygtighed samt hårdt arbejde er det lykkes dem at skabe en forretning, der sender madvarer til kunder i hele landet.

 

DenGrønneAsparges.dk måltidskasser består af råvarer samt opskrifter til 4 eller 3 dages måltider. Måltidskassen findes i varianter fra 2 til 6 personer. Man kan frit vælge om man ønsker at tegne abonnement eller købe en enkelt kasse fra tid til anden. Der er ingen bindinger i abonnements ordningen. Abonnementet kan man tegne for ugentlig levering eller med levering hver anden uge.

Se mere her:

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle