Ros til Det Grænseløse Køkken i amerikansk medie

Den amerikanske rejseside ”Condé Nast Traveler” med omkring 100 mio læsere har givet Det Grænseløse Køkken flotte ord med på vejen i en rejseartikel. Iværksætter og restauratør Jakob Vinkler, Smag Ebeltoft er initiativtager til Det Grænseløse Køkken. Jakob er inspireret af fødevaremarkeder i Sydeuropa og deres måde at leve på og mødes på torve og pladser. Med Det Grænseløse Køkken vil Jakob skabe rum til sammenhold og fælles kulturelle oplevelser. 

Det relationsskabende køkken

Et dækket bord kender alle. Køkkenet bruger måltidet til at skabe relationer mellem mennesker: lokale – turister, danskere – udlændinge. ”Destination Djursland havde i oktober 2016 besøg af den amerikanske journalist Mary Holland, som på en kold og regnfuld dag besøgte Ebeltoft og blev stærkt inspireret af tankerne og idéerne bag Det Grænseløse Køkken”, fortæller Else Brask, kommunikationsmedarbejder Destination Djursland.

Det Grænseløse Køkken

Køkkenet starter op igen i februar. De første arrangementer er pop-up aktiviteter. Torsdag 23. februar er det på Restaurant Smag og 23. marts på Den europæiske Filmhøjskole. I påskeugen starter aktiviteterne igen på pladsen ved den gamle maltfabrik og fortsætter i foråret, sommeren og efteråret.


Det Grænseløse Køkken – et Aarhus2017 projekt:

23. februar: Det Grænseløse køkken – pop up Smag
23. marts: Det Grænseløse køkken – pop up Den Europæiske Filmhøjskole
14. april: Det Grænseløse køkken v/Maltfabrikken
20. april: (hver torsdag rest april, maj og juni) Det Grænseløse køkken v/Maltfabrikken
1. juli: Street Food Festival, Det Grænseløse køkken v/Maltfabrikken
3. juli og rest juli: Fællesspisning tirsdage og fredage, koncert torsdage, Det Grænseløse køkken v/Maltfabrikken

Website – se her:

Del:Share on Facebook163Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar