Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restaurant på Klostertorvet dropper tapas – hvad vil de så?

Af anders@sommersangdigital.dk

Hos D’vinos på det solrige Klostertorv i Aarhus er der kommet nye råvarer i gryderne og en ny persona i køkkenet. Han hedder Peter Neuendorf og har – efter mange år i udlandet – senest nydt godt af de naturskønne og maritime omgivelser hos Salon Salon i Kaløvig. Nu er han klar til at præsentere D’vinos-gæster for en a la carte menu, der vækker sanserne og varierer i takt med årstiderne.

 

Nyt madkoncept

Men faktisk er Neuendorf ikke et nyt ansigt i køkkenet hos D’vinos. Han har nemlig fungeret som kok indtil 1. maj, hvor han er tiltrådt som køkkenchef. I forbindelse med skiftet til ny køkkenchef er restaurantens madkoncept taget op til genovervejelse, og ejerkredsen har besluttet, at fremtidens D’vinos skal invitere indenfor til en velsmagende a la carte menu, der byder på masser af fisk og skaldyr i sommerperioden og ellers tager årstidernes forandring til efterretning i serveringerne.

Restaurant på Klostertorvet dropper tapas - hvad vil de så?D’vinos vil således ikke i fremtiden have tapas på menuen, som det hidtil har været tilfældet. Og spørger du Neuendorf til det nye madkort, er det tydeligt, at han har en ganske pragmatisk indstilling til det nye koncept, ”Vi ønsker at præsentere vores gæster for en simpel, overskuelig og umådelig lækker a la carte menu”. Det nye frokost- og aftenmenu, byder blandt andet på hummer, kammusling, hvide asparges, foie gras og helstegt dorade.

Restaurant på Klostertorvet dropper tapas - hvad vil de så?

Elegante rammer hos D’vinos

D’vinos byder indenfor til en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor nordisk indretningsstil krydres med finurlige europæiske twists og tendenser. Det er stedet, hvor klassiske Wegner-stole møder parisiske plakater, og hvor kunstværker af den aarhusianske kunster Ulrik Witt skaber genskær i det sølvbelagte bestik.

Vinkortet taler spansk

Hos D’vinos er vinkortet primært spansk, og du vil få en unik mulighed for at smage på vine i små oplag fra lokale, spanske vinbønder. Hver vin fortæller sin helt egen autentiske historie fra de sydlandske himmelstrøg. Og hvorfor så navnet ’D’vinos’? Jo, ser du, navnet ’D’vinos’ er en kombination af ’vinos’, der på spansk betyder ’vin’, og ’divinos’, der betyder ’guddommelig’.

 

Reception hos D’vinos

For at fejre sporskiftet, inviterer D’vinos til reception torsdag den 29. juni, hvor gæster kan nyde godt af en udvalgt 3-retters menu fra det nye aftenkort til en ekstraordinær pris på kun kr. 295,-. D’vinos har plads til 34 gæster i restauranten, og bordene bookes – vanen tro – efter først-til-mølle-princippet. Det er muligt at booke bord på dvinos.dk eller på telefon 71995184.

Restaurant på Klostertorvet dropper tapas - hvad vil de så?

Del artikel

Andre læser også