//Det sker

Efterårsferien i Storcenter Nord

Af Redaktionen

“Efterårsferiens fedeste familiehæfte” foregår fra fredag den 14. oktober til søndag den 23. oktober. Her kan du købe efterårsferiens fedeste familiehæfte i centerinformationen i Storcenter Nord og få masser af økonomiske fordele. Det gælder for både børn og voksne og der er en masse spændende gaver. Familiehæfter kan købes fra torsdag den 13. oktober og koster 50 kr.

 

Gratis workshop med Veronica Hodges

Mandag den 17. til fredag den 21. oktober klokken 11.00-16.00 i efterårsferien kan du møde kunstneren, Veronica Hodges. Hun inviterer til workshop, hvor alle børn og barnlige sjæle kan lære at samle origami-lamper, skærme, og gopler i papir. Vi klipper alle havets organismer i papir; alt kan lade sig gøre med en saks, lidt lim og din fantasi. Veronica Hodges hjælper dig med at få netop din idé gjort til virke­lighed ved hjælp af dine hænder.

Workshoppen foregår i foyeren ved hovedindgangen.

 

Stort gratis legeland for de mindste

Kom og oplev Storcenter Nords kæmpe gratis legeland.

Legelandet er åbent hverdage fra 10.15 – 19.00 og i weekenden 10.15 – 16.00.

Der er kun indgang til Legelandet fra kælderplan. Så du ved altid hvor dit barn er. Storcenter Nords legeland er netop et pusterum for børnefamilierne, hvor mor og far imens kan nyde en kop kaffe eller andet i vores hyggelige bistro område.

Det store Legeland er for børn op til 8 år, og tumlingeområdet med indgang i bunden af Legelandet er for børn mellem 0 og 3 år, der vil lege i sikre og bløde omgivelser.

 

 

Se mere om arrangementerne i efterårsferien her:

 

htr_1040x200_1016

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle