Frederiksgade 42 går all in med street food på Klostertorv

Culture Works har i år området ved Klostertorv under Festugen. Det skal nok blive cool. Projektet hedder Cluster Square og er en hyldest til byens kulturelle og kreative clusters, hvor de får en scene at shine på.

 

“Vi kalder vores projekt for Cluster Square, fordi det er en hyldest til byens kreative og kulturelle clusters. I stedet for at stå for al indholdet selv, har vi indgået partnerskaber med en masse forskellige aktører, som får en af festugens mest populære platforme at vise sig frem på,” fortæller Mads Severinsen, projektleder i Culture Works.

 

Cluster Square bliver råt og cool

På madsiden kommer der flere spillere på banen, som hver især vil noget nyt. Madklubben kommer, som vi før har skrevet på Cluster Square. Men, det er ikke kun dem. Frederiksgade 42 kommer også, og det endda hele ugen. Som altid har den velrenommerede Aarhus restaurant fokus på smag, bæredygtighed og fællesskab. “Spisestedet 42 kommer til at servere braiseret dansk økologisk lam i teriyaki sauce. Dertil en asiatisk inspireret kålsalat. Prisen bliver 70 kroner for en god stor omgang mad”, fortæller Christian Bøjlund fra Spisestedet 42.

 

Gadegastronomi når det er bedst

Frederiksgade 42 har ved flere lejligheder vist, at de kan lave mad på gadeplan. Gadegastronomi som har løftet niveauet, betragteligt. Ikke bare almindelig middelmådig mad, men mad fra øverste hylde. Når vi taler om street food og gadegastronomi, er det vigtigt, at man er knivskarp på smagen og ikke har et stort udvalg. En eller to retter er fint, hvis de smager af noget, og der er styr på temperatur og kvalitet. Det har Frederiksgade 42 altid haft. Så vi glæder os til at smage maden, som holdet fra Frederiksgade 42 har fundet på.

 

Hvad: F42 gadegastronomi under Aarhus Festuge

Hvor: På Cluster Square, klostertorvet i Aarhus.

Hvornår: 26. august til den 3. september fra klokken 12.00 – 22.00

Hvor meget: Priser fra 70 kroner

Følg med på Facebook her:

 

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar