Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fantastisk gedekød – men pinlig og flippet tilbehør!

Af Line Ingwar Karlsen

Hel stegt ged, eller helstegt ged. Begge dele er vel rigtige. I den mere spændende og eksperimenterende gade, på NorthSide, fandt vi et gedemarked. Her grillede de hele geder på en pænt stor grill. Spændende og godt initiativ.

 

Der var to produkter at vælge imellem. Gedewrap og hel stegt ged med kartoffelsalat. Retterne kostede 50 kroner stykket. Vi blev anbefalet, af to kvinder, at gå uden om wrappen. Den var alt for smattede, og den så ud som om den sejlede i det papir den var i. Vi droppede den og nappede en omgang ged med kartofler til.
Hygge på NorthSide

Kødet var ekstremt godt. Den smagte af noget. Grillet til perfektion. De var ikke nærige med kødet – tværtimod. Det var passende med fedt på kødet. Gedekød smager fremragende, og vi danskere spiser alt for lidt gedekøde efter min mening.

Ged til 50 kroner på NorthSide

Pinlig og flov tilbehør

Kolde store og melede kartofler, blandet med udkogte gulerødder og løg. Hvis økologi skulle smage godt, så giv mig venligst nogle pesticider. Hold nu op, hvor var tilbehøret kønsløs. Jeg var i chok over smagen. Den var nærmest ikke eksisterende. Husk på vi gav 50 kroner for nedenstående boks.

Ged med udkogt grønt på NorthSide

Vi var ikke de eneste, som ledte efter smagen i maden. Der var flere end os, som ikke rigtig fattede konceptet med så helt igennem godt og grillet kød, med kolde udkogte kartofler og gulerødder. Hvis gedemarkedet skal være på NorthSide næste år, kunne et madlavningskursus anbefales, eller måske skal det være et krav fra NorthSides side.

Gedemarked på NorthSide

Del artikel

Andre læser også