//Det sker

Festugen leder efter Superman senior – kender du ham?

Af Redaktionen

Aarhus Festuge efterlyser helt almindelige mænd, 65 år eller ældre, til ikke helt almindeligt arrangement om Superman senior. Er det en fugl? Er det et fly? Nej, det er helt almindelige mænd i deres bedste alder, som skaber furore i bybilledet, når de i Superman-kostumer går gennem Aarhus i samlet flok. Den schweiziske koreograf Massimo Furlan undrede sig over, om Superman kunne blive gammel, hvordan han i så fald ville se ud, og hvordan det påvirker os at se vores idoler på en helt anderledes måde. Det hele bliver besvaret i løbet af Festugen, når en gruppe lokale, ældre mænd trækker i det ikoniske kostume.

 

Men der mangler stadig tilmeldte til projektet, og Aarhus Festuge efterlyser derfor mænd, der har lyst til at være med. Projektet er ikke politisk, involverer ikke nøgenhed og kræver ikke noget særlig talent. Det indeholder dog en god portion sort humor.

 

Superman senior er:

– En ganske almindelig mand på 65+

– Kan forstå engelsk til husbehov, da instruktøren taler engelsk

– Har lyst til at deltage i sjov oplevelse, hvor man bare skal være sig selv. Opgaven foregår rent nonverbalt.

– Må gerne have fysiske ”skavanker”, men skal kunne klare at bevæge sig rundt i gaderne et par timer

– Har en email-adresse til almindelige koordinering

 

Projektet foregår 1. og 2. september (ca. kl. 15.30-17.00) og 3. september (ca. kl. 14.00-15.30). Derudover er der to timers instruktion 31. august. Hvis man er interesseret kan man kontakte Aarhus Festuge på 87 30 83 00 alle hverdage mellem kl. 09.00 og 15.00.

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle