Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Food Festival på Tangkrogen bliver større end nogensinde før

Af anders@sommersangdigital.dk

Den 2.-4. september forvandler Tangkrogen i Aarhus sig til et kæmpe madmekka, når Food Festival 2016 løber af stablen. I år bliver det en Food Festival på Tangkrogen som er større end nogensinde før.

 

Det kommer til at syde og boble ved Food Festival på Tangkrogen i Aarhus i den kommende weekend. For femte gang løber Nordens største madfestival af stablen. Årets festival bliver større og mere omfangsrig end nogensinde før. Langt over 250 aktører er nemlig klar til at fylde Tangkrogens 45.000 m2  med madoplevelser ud over det sædvanlige.

 

Vladimir og Koch

Du kan blandt andet lære at lave verdens bedste Lemon Curd, få inspiration fra kendte madfolk som Mette Blomsterberg, Timm Vladimir og Jesper Koch eller være med til at finde den bedste hotdog i Danmark, når nogle af landets bedste michelinkokke dyster i den populære konkurrence DM i Hotdog.

 

En glad festivaldirektør

”Jeg er stolt af at kunne sige, at vi i år kommer til at tilbyde gæsterne endnu mere end nogensinde før. Lige fra fredag, hvor vi starter med et brag af en madfest, når Timm Vladimir inviterer til Late Night Cook Off, til søndag, hvor vi slutter af med manér med fejringen af den danske madklassiker – hotdoggen. Her kæmper nogle af landets allerbedste kokke om at lave Danmarks bedste hotdog, og gæsterne kan smage på de kreative kreationer,” siger Anna Lund, festivaldirektør hos Food Festival.

 

Flere nye områder

Ved Tangkrogen venter der således 12 områder, som gæsterne kan gå på opdagelse i. Blandt andet området Nordiske Dråber, som rummer det bedste fra de danske mikrobryggerier, frugtvins- og whiskyproducenter. Her kan du sidde og nyde de gyldne dråber i skæret fra kulørte lamper i træerne og med musik i baggrunden.

 

Nordens mad

Du kan også besøge området Det Kolde Nord, hvor du kan opleve hele Nordens mad på nært hold. Eksempelvis kan du tage med på tangtur i bugten, lave din egen snaps, smage sælkød, lære mere om traditionelle konserveringsmetoder og møde masser af andre spændende nordiske produkter og producenter.

 

Danmarks førende ginproducenter

Som noget helt nyt bliver der i år etableret tre særskilte telte til workshops og Foredrag. Her kan du blandt andet få inspiration til at anvende spiseligt tang i dine hverdagsretter, blande cocktails med en af Danmarks bedste bartendere, eksperimentere med molekylær gastronomi eller tage til ginsmagning med en af Danmarks førende ginproducenter.

 

Over 50 workshops

I løbet af tre dage vil der således være over 50 workshops, som du kan deltage, og du vil blive guidet af de førende eksperter indenfor mad og drikkevarer. De ser frem til at dele deres erfaring og viden med dig. ”Hos Food Festival insisterer vi på at skabe rammerne for ny læring og give gæsterne muligheden for, at blive endnu klogere på det gastronomiske felt. Vi ønsker at arrangere workshops for alle – på alle niveauer og for alle aldre. Derfor skal du ikke være en mester i et køkken for at kunne deltage. Gåpåmod og godt humør er rigeligt,” siger Anna Lund.

 

Se mere på Food Festival på Tangkrogen:

 

Del artikel

Andre læser også