Foodfein
//Nyheder

Foodfein åbner ny café, og bageri, i Åbyhøj

Af Pernille Søborg

Foodfein har igennem længere tid gået med planer om udvidelse. Det bliver nu en realitet. Den nye afdeling bliver beliggende på Silkeborgvej 236. Lige ved siden af Røde Kors Butikken og Idé Systuen.

 

Åbner i august

Det har længe været et stort ønske, at få Foodfein udbredt til flere steder i Aarhus-området. Spørgsmålet har bare været hvor? Det betyder meget for os, at stedet og lokalet er det rigtige, fortæller Allan Enevoldsen fra Foodfein. Åbyhøj har ligget højt på ønskelisten, og med hjælp af lokale fandt de Silkeborgvej 236. Det er her, de åbner ultimo august.

 

Anstændig tankegang

Foodfein er kendt for sin gode mad. De laver alt deres mad selv. Kun de bedste råvarer, finder vej til caféen. Meget er økologisk, og kødet kommer fra dyr, som har haft et godt og respektfyldt liv. Brødet er omdrejningspunktet hos Foodfein, men ikke kun. Især deres smørrebrød, tapas og sandwich smager forrygende godt.

Foodfein

Uformel café

Målet er at skabe en afslappet café og butik, hvor byens folk kan mødes. Åbyhøj har ikke så mange specialbutikker mere. Og efter Briancon lukkede, har der været et tomrum. Idéen bliver efter samme princip som hos Foodfein i Sønder Allé 6, hvor du kan hente brød, drikke kaffe, spise morgenmad, frokost og tage specialiteter med hjem til aftensmaden.

Intim og hyggelig

Indretningen bliver indbydende og venlig. Lidt i samme stil som i forretningen ved Sønder Allé. Der vil være omkring 15 siddepladser i caféen, og de forventede åbningstider bliver fra klokken 7.30 til 18.00 på hverdagene og 7.30 til 15 i weekenden.

Vi glæder os til at komme forbi i den nye Foodfein i Åbyhøj.

 

Foodfein

Silkeborgvej 236
8230 Åbyhøj

Website:

 

Foodfein

Nyheder Se alle

Udvalgte artikler Se alle