Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gastromé : Så er den nye menu klar!

Af Line Ingwar Karlsen

VELKOMST

Baerii caviar & 1 glas champagne 350,-

1 glas cava eller Gastromé cocktail med

ingefær/citron samt snacks  125,-

 

HALV GAS

Kammusling – røg – havtorn

Okse – beder – skovsvampe – glace

Sensommerbær – mynte – fløde

Pris 398,-

Vinmenu 378,-

Tilkøb af Gastromés store udvalg af danske specialoste med hjemmesylt og sprødt 105,-

 

FULD GAS

Kammusling – røg – havtorn

Jomfruhummer – blomkål – smør

Hellefisk – bisque og krabbe

Gråand – kvæde – søde løg

Okse – beder – skovsvampe – glace

Gastromés udvalg af oste med sprødt og sylt

Sensommer bær – mynte – fløde

Pris 689,-

Vinmenu 668,-

 

CHEFS TABLE

Ved Chefs Table bliver man inviteret indenfor i Gastromés unikke verden. Her får du det eksklusive chefs table for dig selv og dine gæster. Menuen består af 8-10 serveringer med snacks, vinmenu samt aperitif og kaffe. Chefs table kan kun reserveres fra 6 personer til 12 personer. Chefs table har en fast pris på 2.000,- kr./person.

Det er kun muligt at booke bordet ved forespørgsel på kontakt@gastrome.dk

Del artikel

Andre læser også