RETROGULD
//Det sker

Genbrug kan også være trendy – hyggelig retro interiørmarked rammer Godsbanen

Af Redaktionen

Når man hører ord som retro og vintage tænker man måske ret hurtigt brun/orange farver og Yvonne-kjoler. Mange tænker måske også forældede, støvede og mølædte sager, der stinker langt væk af loftsrum! Men de fordomme gør det århusianske retro interiørmarked RETROGULD nu op med! På deres marked 4. – 5. februar 2017 på Godsbanen har de nemlig sat en hel endevæg til at kreere et trendområde, der skal vise at gammelt interiør sagtens kan være hipt og trendy.

 

RETROGULD

Endnu engang danner Godsbanens Rå hal ramme for DKs hyggeligste retro interiørmarked, RETROGULD. Som sædvanligt finder du kun cremen af genbrugsinteriør på RETROGULD. Alt det dårlige loppeskrammel du måske finder på almindelige loppemarkeder er frasorteret – så du vil simpelthen vade ind i et 1200 kvadratmeters overflødighedshorn af godter til din bolig (og klædeskab). Det er fx på RETROGULD du finder det skønneste keramik, den perfekte vintagekjole, en farverig retrolampe – eller det smadrede industri-look. På markedet finder du nemlig ALT hvad dit indretter-hjerte kan begære af retro, antik, romantisk landstil, samlerobjekter, legetøj, vintagemode og industrielt interiør. Det bedste af det hele er at alt foregår i en hyggelig, hjertevarm atmosfære – helt nede på jorden.
RETROGULD er ikke for svage sjæle – med både private og erhvervsdrivende skattejægere finder du noget for enhver smag – og ikke mindst din pengepung.

 

Find det originale modsvar

Louise, kvinden bag RETROGULD markederne, fortæller, “Der er så mange interiør mærker i dag, der er tilbage og “låne lidt inspiration” fra fortiden. I modebranchen har det været et fact i mange år, men på det seneste er altså også interiørbranchen fulgt efter. Det kan da godt ærge mig at man kan finde en “knock-off”i de masseproducerede interiør-brands, når man nu kan finde de originale inspirationskilder på mine markeder – oftest til det halve – og med dobbelt-op på nerve & sjæl, end det masseproducerede. Vi danskere har jo enormt fine og personlige hjem, men nogle gange er det måske nemmere at købe nyproducerede varer – frem for at forsøge at finde de originale modsvar, når man måske ikke ved hvor man skal starte sin søgning. Og netop deraf udsprang ideen om  RETROGULD.

RETROGULD

Inspiration – og hjælp til indretningen derhjemme

Hvis man følger alle de store interiørbloggere og instagrammere – og oveni suger alle boligblade til sig, kan man hurtigt føle at man har tabt – inden man overhovedet er gået i gang med at indrette stuen derhjemme. Man kan blive ramt af en enormt usikkerhed.
Vi vil gerne opfodre til at man finder sin helt egen stil – ud fra alle de looks, materialer og teksturer man kan lide. Vi vil gerne hjælpe med at finde din indre interiør-stemme – og tilbyder nu også hjælp til indretningsopgaver gennem vores udstillere. Kom ned og bliv inspireret på RETROGULD’s TRND områder og lad RETROGULDs udstillere guide dig til de rigtige løsninger for lige dig.

 

PRAKTISK INFO:

Adresse: GODSBANEN, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus c

Lørdag 4. februar 10.00 – 16.00

Søndag 5. februar kl. 10.00 – 16.00

Entre; 30 kroner – for hele weekenden (børn under 12 år er gratis)

Mere info : www.retroguld.dk

 

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle