Spiselauget laver mortensaften
//Restaurant

Godsbanen: Spiselauget laver mortensaften med hyggelig livemusik

Af Jan L. Pedersen

Fredag den 10. november er det mortensaften. Det er en af de traditioner, vi bør værne om. Nu har Aarhus ikke et forsamlingshus, som man ser det på landet. Og dog. Godsbanen kan godt gå for at være et moderne et af slagsen. Dog i størrelse extra large. Her kommer alle typer mennesker, og det er altid en god oplevelse at besøge Spiselauget, som er Godsbanens eget madmekka. Spiselauget gentager sidste års store succes og inviterer alle til mortensaften.

 

Klassisk mortensaften-menu med twists

Det bliver et anderledes arrangement, hvor de lægger stor vægt på den hyggelige stemning. Normalt er Spiselauget jo et rigtig travlt sted, hvor der altid er mange mennesker. Et skønt sted, hvor der altid er gang i den. Med en mortensaften vil de forsøge at skabe en intim og en mere hyggelig atmosfære i de store og rå lokaler på Godsbanen. Maden vil bære præg af en klassisk “mortensaften-menu”, dog med nogle twists, så det ikke bliver helt, “som mor lavede det”.

 

Livemusik og and

Den gode atmosfære skabes blandt andet igennem noget live jazz musik, hvor de har headhuntet 3 artister direkte fra vinbaren, Pica Pica. Traditionen tro vil det være en hyggelig aften med snacks og bobler til velkomst, lækker 3-retters menu, og hvis vejret tillader det lanterne-opsending.

 

Tre retter

Kokkene på Spiselauget har fortolket en ny nordisk version af den klassiske andesteg, og de garanterer nogle spændende madoplevelser. Råvarerne er økologiske, og anden har haft et godt liv.

 

Menuen består af:

Gravad laks – Agurk – Luftig rævesauce – Pumpernikkel

——————–

Økologisk And – Kastanjer – ’’Rødkål’’ – Croquette

Hertil serveres kartofler og sauce a parte

——————–

’’Gammeldaws Æblekage’’ – Makroner – Ribs – Marcipan

 

Hele menuen er sammensat af sæsonens råvarer, og økologien er, som altid, sat i højsædet. Så slip for opvasken, og inviter hele familien til en hyggelig aften hos Spiselauget på Godsbanen.

 

Hele herligheden koster kun 300 kroner per kuvert.   

 

Hertil tilbydes vin ad libitum under middagen inklusiv kaffe og te til 245 kroner.

 

Spiselauget

Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Telefon: +45 22 62 14 22
Website

 

Restaurant Se alle

Udvalgte artikler Se alle