Kødbyens Mad & Marked åbner sæsonen i den Rå Hal

Vi er mange som har glædet os helt afsindigt meget til årets sæsonstart! Det har været en lang vinter, og der er sket mange store forandringer i teamet. Kødbyens Mad & Marked har bl.a. ansat tre (mega seje) hoveder, så nu er de helt klar til en travl og hæsblæsende sæson!

Godsbanens Forårsmarked

Sæsonen skydes i gang på Godsbanens Forårsmarked 22. og 23. april 2017. Med fokus på fornyelse både indenfor stadetyper og udtryk er der masser at glæde sig til. Flere af de faste stadeholdere har enten udviklet deres menuer eller fundet på helt nye retter. Bl.a. præsenterer Crazy Chips en fantastisk omgang fritto misto for første gang på Forårsmarkedet, mens Spiselauget serverer en pork bun og le bab begge med frilandsgris og masser af økologisk fyld. Benjamin Birk fra Sydhavnen deltager også på markedet – denne gang som bager. Det glæder vi os rigtig meget til, for hvis der er nogen, der har forstand på surdej og croissanter, så er det Benjamin!

Godsbanens Forårsmarked

Børnene kan glæde sig til at se smoothiecyklen blende friske smoothies eller, hvis de tør, sma- ge en orm fra ENORM. Som en helt ny stadeholder på holdet melder Slagter Theilgaard sig på banen med lækre bbq marinerede spareribs med tilbehør. I baren vil man som altid kunne købe kolde markedspilsnere og økologiske sodavand og safte.

 

På aktivitetssiden kan man se frem til bl.a. Poesi på Skrå, som tidligere har været en stor succes på Godsbanen. Poesi på Skrå rykker en håndfuld digtere udenfor i gårdhaven, hvor Godsbanens skrå tag bliver tribune for tilskuerne. Inde på Godsbanen sælges der design og kunst- håndværk, og alle døre i og omkring Godsbanen er åbne.

 

HVOR: Godsbanes Rå Hal, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

HVORNÅR: 22. april kl. 11-20 + 23. april kl. 11.00 – 16.00

LINK TIL EVENT:

 

Godsbanens Forårsmarked

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar