//Det sker

Godsbanens Julemarked: Besøg Kødbyens Mad & Marked og NorthSide

Af Redaktionen

Musik og mad forenes i et nyt samarbejde om at skabe Aarhus’ bedste julemarked. Det er den 10. og 11. december løber Godsbanens julemarked af stablen. I den Rå Hal går god mad og god musik hånd i hånd, når Kødbyens Mad & Marked og NorthSide går sammen om at skabe god stemning og julehygge. Kødbyens Mad & Marked præsenterer som altid et bredt udvalg af udsøgte madboder. Til julemarkedet vil der desuden kunne købes lækkerier til julebordet og måske endda en julegave, når den ene ende af hallen fyldes af lækre koloniale stadeholdere. Du kan fylde poserne med gode oste, kvalitetsgin, hjemmelavede spegepølser, specialøl, chokolade og alverdens specialiteter og delikatesser.

 

AndeFRI hotduck

I den anden ende af hallen grilles, steges, snittes og koges der, når 15 stadeholdere står klar til at smide varme juleretter og store smil over disken. Der vil være noget for enhver smag, om man er til klassiske juleretter eller har mod på at prøve noget nyt. Bl.a. vil Mikuna lave en andeFRI hotduck, ToastIt en toast med bl.a. blue cheese, frisk rødkål og appelsin, mens El Jefe forsøger sig med en ecuadoriansk canelazo på rom, passionsfrugt og kanel. Lyder det lidt for eksperimenterende, så laver Spiselauget en klassisk flæskestegssandwich og Average Foodtruck en sprød sandwich med confiteret and. Der vil naturligvis være mulighed for at finde flere af de velkendte stadeholdere fra NorthSide – udover Spiselauget kommer også Oles Gård, Fika og Tommi’s Burger Joint.

 

 NorthSide er der også

”Vi har valgt at samarbejde med NorthSide, da sammensmeltningen af musik og mad giver mening. Vi elsker tværkulturelle samarbejder og har stor respekt for NorthSide og det de giver Aarhus. Vi ønsker at give markedet x-faktor og overraske gæsterne. Og så er vi spændte på, hvad et fremadrettet samarbejde kan føre til!” – Jonas Kring, Kødbyens Mad & Marked

 

HVOR

Den Rå Hal, Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

 

HVORNÅR

Den 10. og 11. december 2016

Lørdag kl. 11.00 – 20.00 // Søndag kl. 11.00 – 17.00

 

htr_1040x200_1016

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle