Det Glade Vanvid
//Det sker

Gourmetaften med Brødrene Koch – harmoni mellem mad, vin, glas og kaffe

Af Redaktionen

Omdrejningspunktet for aftenen bliver en harmoni mellem mad, vin, glas og kaffe, der sammen går op i en højere gastronomisk enhed. Vi sætter derfor fokus på at give vores gæster en gourmetoplevelse udover det sædvanlige. En repræsentant fra Riedel og fra Nespresso vil ganske kort undervejs fortælle om, hvilken betydning det har for både vine og kaffe, at man nyder dem af de rette glas.

 

AFTENENS PROGRAM

Brødrene Koch, Nespresso, Riedel og H.J. Hansen inviterer til en eksklusiv gastronomisk oplevelse på Restaurant Frøken Koch i hyggelige Århus Lystbådehavn. Det er torsdag den 18. maj klokken 19.00. 

Kl. 19.00 Velkomstdrink.

Kl. 19.30 Gourmetmiddag med Nespressokaffe.

Kl. 22.00 Tak for i aften.

 

KOKKE I VERDENSKLASSE

Som noget helt unikt vil brødrene Lasse og Michael Koch få selskab af gæstekokken Jesper Koch, og derved bliver alle tre brødre forenet for at skabe en ekstraordinær spiseoplevelse.I vil være i særdeles kompetente hænder, da alle tre brødres meritter placerer dem i den absolutte gastronomiske elite. Med de tre Koch brødre samlet på deres egen hjemmebane, er der lagt i kakkelovnen til en aften med gourmet i højsædet. Glæd dig til at smage vej gennem udsøgt mad, luksusvine og eksklusiv kaffe.

 

MENU

De tre brødre har sammensat en udsøgt 4-retters menu med kaffetema, særligt kreeret til denne lejlighed. Menuen vil blive akkompagneret af eksklusiv kaffe fra Nespresso og vine fra H.J. Hansen Vin, som alt sammen bliver serveret i omhyggeligt udvalgte luksusglas fra Riedel.

Vinene og kaffen er ikke kun særligt afstemt til de fire retter, men også Riedel glassene er udvalgt med omhu, så hvert glas matcher den pågældende vin, og dermed sikrer den allerbedste vin- og kaffeoplevelse i både duft og smag.

 

KAFFEN – Nespresso Exclusive Selection: Nepal Lamjung

Denne eksklusive variant er lavet af håndplukkede Arabica-  bønner udelukkende fra Himalayas bjerge og kendetegnes ved en intens og kraftfuld smag. Kaffen serveres primært på Michelinrestauranter rundt om i verden, og i Danmark findes den eksklusivt på restaurant Marchal på Hotel D’Angleterre.

 

TILMELDING

Gå ikke glip af en fantastisk aften i selskab med nogle af Danmarks dygtigste kokke. Du kan sikre din plads ved tilmelding til Brødrene Koch på telefon 86 18 64 00 eller via kontakt@brodrenekoch.dk

Prisen for arrangementet er 995,-.

 

Alle gæster modtager souvenirs fra aftenen bl.a. tre Veritas glas fra Riedel (værdi kr. 880,-). Så netto koster en aften, af de store, hos Kocherne kun 115 kroner.

 

Bord kan bookes indtil arrangementet kl. 18.30 den 18. maj.

 

Restaurant Koch

Pakkerivej 2
8000 Århus C

Website:

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle