Grand re-opening af The Burger Shack - Aarhus Update
//Det sker

Grand re-opening af The Burger Shack

Af Redaktionen

Efter den brand, der mandag aften skabte kaos i Frederiksgade, har The Burger Shack efter en hektisk uge fået restauranten istandsat igen og er lørdag den 6. maj kl. 11.30 endnu engang klar til at åbne dørene for gæsterne. 

 

Restauranten føler, at det er tid til at give gæsterne noget tilbage som tak for kåringen. Derfor åbnes dørene på ny, og i løbet af hele dagen vil restauranten give gratis dipping med til alle menuer og der vil være konkurrencer, hvor der er mulighed for at vinde gavekort og rabatkuponer til forskellige butikker i Aarhus.

Det har været nogle travle dage, hvor alt skulle bringes i orden igen. The Burger Shack har måtte indkøbe nyt inventar, og flere nye initiativer er sat i værk for at lignende ikke sker igen. Derfor er det også en forløsning, at restauranten kan åbne igen med en fest for ikke blot at fejre, at den åbner igen, men også en fest for at takke restaurantens gæster.

The Burger Shack håber ikke, at branden har skræmt gæsterne væk. Det er første gang The Burger Shack i Aarhus har holdt lukket, siden den åbnede op for lidt over et år siden. ”Det bliver en fantastisk dag, med god energi, saftige burgere og endnu vigtigere så bliver det en dag i festens tegn – jeg glæder mig,” siger Lærke Kristensen, Restaurant Manager på The Burger Shack i Aarhus.

Grand re-opening af The Burger Shack

Der er dermed lagt på grillen til en dag, der skal forvandle Frederiksgade til et mekka af glade burgerspisende mennesker.

Hvor: Frederiksgade 39, 8000 Aarhus C

Hvornår: Lørdag den 6. maj kl. 11.30-05.00

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle