Havnens Fiskehus holder taskekrabbe-fest på fredag

En hyldest til taskekrabben er på sin plads. Det er vi mange, der mener. Havnens Fiskehus har besluttet at sætte fokus på taskekrabben. Traditionelt bruger man i Danmark de delikate klør fra taskekrabben. Kødet har sødlige noter, har utrolig fin struktur og smager vidunderligt. Men faktisk er der også masser af dejligt kød i selve kroppen. Det er vi i Danmark ikke gode til at udnytte. I lande som Norge, er det utænkeligt ikke at spise kødet fra kroppen.

 

Smagsprøver og god vin

Butikschefen på Havnens Fiskehus, Tronn Ragnvald, er af norsk afstamning. Det er der ikke noget galt i. Han vil på fredag, den 10. juni, demonstrere, hvorledes man håndterer disse helt fantastiske og velsmagende væsner. Der vil naturligvis være smagsprøver heraf, samt udskænkning af specielt udvalgte kvalitetsvine fra det lokale og respekterede vinfirma, Bichel Vin.

Hummer med videre fra Havnens Fiskehus

Butikken vil denne dag, også, bugne af andre delikatesser som østers, jomfruhummer, caviar, kammuslinger, pillede fjordrejer og meget, meget mere. Kig forbi, da de gode fiskefolk på Havnens Fiskehus er i festhumør, og har specielt gode tilbud den dag.

 

Arrangementet finder sted fredag, den 10. juni, fra 13.00-17.00 på Havnens Fiskehus.

Adressen er: Fiskerivej 6, 8000 Aarhus C.

 

Taskekrabber på Havnens Fiskehus i Aarhus --2

 

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar