//Det sker

Hold sommerferie på Steno Museet

Af Redaktionen

Der er masser af spændende og sjove science-aktiviteter på Steno Museet i sommerferien, uanset om det regner, eller solen brager ned fra en skyfri himmel.

Snart har skolerne sommerferie, men på Steno Museet skruer vi ikke ned for videnblusset. Tværtimod er sommerferie på Steno Museet en oplagt mulighed for at få masser af naturvidenskabelig hjernegymnastik.

I sommerferien åbner museet igen for Leg med eksperimenter i Skolestuen, hvor man kan lave masser af udfordrende science-aktiviteter. Fx:

 

  • Spil tre på stribe uden at se modstanderens brikker
  • Test din behændighed med en behændighedstester
  • Leg med flydende krystaller, lys, lyd, centrifugalkraft og elektromagnetisme
  • Find ud af, hvad en cola vejer på forskellige planeter
  • Og meget andet, der udfordrer både hjerne og koordineringsevne

 

Hele familien kan også tage med Luna og Storm ud i rummet og blive Astronørd. Man kan få opgavehæftet “Astronørd” udleveret gratis i informationen.

 

Kan man ikke få nok af rummet, kan man også tage ud i solsystemet med Magic Planet, opleve forestilling om stjernehimlen i Planetariet alle dage (undt. Mandag) kl. 12 og kl.14. Man kan også prøve dialogkort om teknologi og se udstillingerne om fx Kære krop Svære krop, Ægløsninger, videnskabshistorie mm. Skinner solen, kan man slentre en tur eller spise madpakken i Steno Museets skønne medicinske urtehave. Eller afslutte med en tur i Aarhus Universitetspark, en tur på Naturhis- torisk Museum eller Antikmuseet.

 

STENO MUSEET

C. F. Møllers Allé 2

8000 Aarhus C

Tlf.: +45 87155415

Website:

 

Åbningstider fra lørdag den 25.6 til søndag den 7.8 (begge dage inklusiv). Tirsdag-søndag fra kl. 10.00 -16.00.

Mandag lukket.

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle